2016

lördag 2 januari 2016

God morgon fina ni! Det har ekat tomt härinne under några dagar, tiden, orken & lusten har helt enkelt uteblivit. Just nu är det hundramiljoner tankar kring vad jag verkligen vill göra med mitt liv, antar att det är en effekt av att vi nu har ett helt nytt år framför oss. 

2015 är nog ett av dom jobbigaste åren någonsin, samtidigt kan jag känna att en negativ spiral av sorg och förtvivlan började redan i slutet av 2013 för att sedan ha nått sin topp under 2015 då vi miste vår lilla efterlängtade bebis i magen. Vi kommer alltid att bära med oss den sorgen, men vi har lärt oss att se framåt och leva med det. Livet måste fortsätta och jag hoppas att 2016 blir ett vackrare och ljusare år...

Livet ska inte tas föregivet och för mig är det viktigare än någonsin att göra det man mår bra av, satsa på sig själv, tro, följa drömmar, älska, kämpa och våga prova sina vingar. 

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.