När man har renoveringskaos!

söndag 11 november 2012

~ Bild från renoveringen av vardagsrum & renovering av kakelugn ~

Tjingeling godingar

Phuuu så frånvarande jag är här inne, sorry godingar! Här på Laritstorp råder det ett mindre renoveringskaos, som på något sätt alltid uppstår oavsett hur stort eller litet projekt man arbetar med, eller vad säger ni???

Ser framemot att få visa er resultatet, 
den hemska furun i hallen är snart ett minne blått!
Yey!

Imorgon börjar en ny vecka och mina små älsklingar kommer hem igen. 
Underbart!Join the conversation!

 1. Men vilket vackert rum, och kakelugnen sen, vilken skönhet! :)
  Jag hatar allt vad furu heter, blev väl skadad som barn i mitt föräldrarhem. Som tur är, är den ett minne blott där också! :))
  Ser fram emot det färdiga resultatet.

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Vad spännande. Älskar före och efter bilder som många bloggare visar. Tänk så mycket lite färg kan göra säger jag bara. Själv håller jag i Herr Pensel igen efter några månaders paus, har varit så otroligt less på målning men nu har min nyinköpta skänk fått lite färg. Man inser ju inte hur bra det blir förrän man är klar och helt klart värt kaos under tiden

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Ja det lyckas alltid bli större än man tror! Vad kul det ska bli att se hur resultatet blir! Heja heja! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag ser fram emot när du visar resultatet !! Så fiiiint du kommer få!!!! Kram

  SvaraRadera
 5. Ser framemot resultatet. Hoppas på att få se många före och efter bilder:) Fast det är mitt i renoveringen så ser rummet så vackert ut!

  Ha en mysig kväll

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.