När man är förälskad

måndag 12 november 2012~ Horn/Buffalo/ZBH ~


~ 64x17x70 cm ~


Förälskelse vid första ögonkast, precis så började hela den här grejen med att bli konsulent för ZBH, satt och bläddrade igenom en inredningstidning och vips, där var ett kranium ( som jag länge och väl letat efter ). Förstod inte först att det var ett företag man kunde jobba för, antog att det var en butik men icke, och tur var väl det för det här är nog bland det roligaste jag gjort på länge, att få jobba som inredningsförsäljare!

Så nu pryder herr Buffalo min sovrumsvägg, var lite tveksam om det skulle bli för rörigt med tapeten men tycker ändå att det känns helt okej. Lite tufft och hårt men samtidigt lite ljust och romantiskt, helt i min smak! 

Ni är många som mejlar om tapeten och jag kan skriva det igen, kollektionen heter Bohemé och kommer från Boråstapeter.

Någon mer som är sugen på en Herr Buffalo
Information hittar ni HÄR.Join the conversation!

 1. Snyggt!

  Här hemma har två små rådjurshorn fått komma upp på väggen.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Så snyggt! Jag som tänkte måla sovrummet, nu blev jag ju sugen på en fin tapet!
  Hälsningar Camilla

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Snyggt! Snyggt! ;)
  Underbara känsla.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow, vilket snyggt sovrum! Tycker buffalon gör sig alldeles utmärkt på väggen.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Jajamän.. Herr Buffalo hade mer än gärna fått flytta hem i mitt lilla hus! Underbar!

  Kram,
  Angelica

  SvaraRadera
 6. fint! men tänk om du får den i huvudet!? ajaja...=)

  SvaraRadera
 7. Mr lollipop: Haha jo den tanken har slagit mig också ;) haha

  SvaraRadera
 8. Fint:)
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.