Vintervitt & Natur

onsdag 7 november 2012
~ Ljusslinga/Åhlens ~


~ Överkast/Åhlens ~


~ Vackert diskret mönster ~


~ Älskar grådaskigt trä som bryter av så vackert mot det vita ~


God Kväll

Visar er lite bilder från sovrummet, lite myspys belysning i form av en ljusslinga blev perfekt såhär i höst/vinter tider. Stort överkast fyndades på Åhlens för 149kr, rena kapet!  Så nu är mitt sovrum riktigt vintervitt med inslag av natur...

Hoppas allt är bra med er godingar??? Imorgon ska jag hålla en ganska stor visning för närmare 20 personer, lite nervöst är det sagt allt, men det är bra, behöver verkligen träna upp min förmåga att tala inför människor då det aldrig har varit min starka sida. Men nu så, here we goooo!!!
Join the conversation!

 1. Vilket fint överkast! Och till ett bra pris dessutom :)

  SvaraRadera
 2. Vackert, underbar ljusslinga, kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder från sovrummet, ser riktigt varmt och mysigt ut. Behövs såna här kalla och gråa dagar

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Åh så vackert! En sådan där ljusslinga vill jag ha!!

  SvaraRadera
 5. Åh så vackert! En sådan där ljusslinga vill jag ha!!

  SvaraRadera
 6. Fint!
  Älskar din tapet! Undrar om du vet namnet på den?
  /Minna

  SvaraRadera
 7. Minna: Boråstapeter Boheme har jag för mig ;)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar blogg du har!
  Så mycket inspiration och tips jag har hittat här!!
  Vilket fint sovrum. Undrar om du hittat en gammal stege eller fixat själv? Har letat efter en gammal men ingen hittat. Undrar oxå om du köpt överkastet nyligen, så snyggt skulle vilja ha ett sånt här hemma oxå :) Fortsätter att följa bloggen, kram Suss

  SvaraRadera
 9. verkligen vackert! härlig blogg du har!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.