När man letar äventyr

tisdag 7 augusti 2012


Små trollungar letar äventyr i trädgården, det mesta är av intresse, såsom stenar, gräs & självklart alla småkryp. Vilda däremot är som mamma, skriker högt så fort något litet läskigt djur närmar sej!God Kväll

Lugnet har lagt sej här på Laritstorp, det har varit en riktigt skön dag. Fikat i lilla staden, lekt i byns lekpark och slutligen fikat igen hos barnens mormor. Mycket fika blir det när man är ledig, eller vad säger ni???

Föresten, har ni tips vad man kan ge en liten kille på 2 års dagen? Liten Theo, som inte är så liten längre fyller snart år och jag har börjat fundera lite på vad man skulle kunna hitta på för nått. Vad tycker era 2 åringar om?


Avslutar dagens blogginlägg med en liten till bild från trädgården, färsk lavendel från landen. Nästa år ska det sås lavendel i alla land....ta mig tusan!


Återigen, tack så mycket för allt ni skriver till mig, 
jag blir så glad i hjärtat. 


Join the conversation!

 1. Verkligen vackra bilder! Hur är det får man ställa frågor om redigering och kamerafrågor, eller vill du inte längre??
  Lavendel är så fint, satte två i veckan och säger precis som du att mer ska det bli!
  kram helena
  Har du sett min tävling???

  SvaraRadera
 2. Tågbana i trä? Jag hade köpt någon tidlös leksak, som lika gärna kan gå i arv till dem sedan...

  Jag läser din blogg för att den för det första är väldigt vacker...jag gillar tipsen man får till sin egen inredning. Sen skriver du på ett ödmjukt sätt som jag tror tilltalar många.../M

  SvaraRadera
 3. Maria: Ja något i trä har jag också funderat över, tycker inte om plast :)

  Tack så väldigt mycket, det värmer att höra ♥

  SvaraRadera
 4. Helena: Tack så mycket ♥ Det är bara att fråga på så ska jag försöka svara så gott jag kan :)

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag köper oftast böcker. Kanske inte då kul just vid öppningen men så härliga stunder man får tillsammans!!

  Ha det gott!
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Underbar bilder!
  Det är då aldrig lätt med presenter,min 2åring älskar allt från blixten och bärgarn till my little ponnys :) En tågbana kanske?

  Och ja mycket fika blir det;)¨
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Ville bara säga det att kika in på din blogg och inspireras av dina vackra bilder och få en liten inblick i din vardag och dina tankar hör till en av dagens små höjdpunkter. Du har verkligen en jättemysig blogg!

  Ha en fin kväll!
  Kramar
  Kim

  SvaraRadera
 8. Åh vilka fina bilder! Och underbart med lavendel.

  SvaraRadera
 9. Tack för en inspirerande blogg!! Vilka fantastiska bilder!!!kika gärna in hos mig på
  www.ida-margaux.blogspot.com

  SvaraRadera
 10. Veronicaa_n@hotmail.com16 augusti 2012 kl. 09:59

  Hej och vad trevligt att du verkar få räta på allt, stor framtida lycka till dig. Nu till en liten fråga, jag får ont i magen så FIN klänningen är i inlägget "När man börjar komma tillbaka till livet" , vars har du köpt den? Skulle verkligen vilja ha en likadan!

  Kramkram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.