När man delar kreativt kaos

måndag 20 augusti 2012


Hej igen vänner!

Nu var det ett tag sedan igen, här ovan är en bild från när jag och min fina lilla vän Jamilla var ut och provade mitt nya objektiv, Nikon AF-S 50mm f/1,8G. Grymt nöjd är jag med det! Känns som om min gamla D40 nu inte är så gammal längre...fniss...den får allt hänga med tills det inte finns nå kvar av den!

I nästa inlägg ska jag visa er lite bilder från den här kvällen, Jamilla fick snällt ställa upp som modell i en av dom fina Wallorna. Hon är den där som är precis som jag, svävar iväg, har miljoner kreativa idéer och drömmar som bara måste genomföras, det är så otroligt skönt att ha någon i sin närhet som kan förstå sig på det där kreativa kaoset som kan infinna sig lite när som helst på dygnet.  Någon att dela det med.Tack ni fina för allt ni skriver & alla fina mejl, jag blir så glad, 
ända in i hjärtat! Ha en underbar dag så syns vi snart igen.


Join the conversation!

 1. Vad fina ni är då! Kul med nytt objektiv! Har ett sådant jag med, men tycker jag alltid får backa så långt och jag ska ta på personer! Kanske mer ska ha det till småsaker som är mer nära!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Tack Helena! Ja man får ju ställa sig en bit bort ;) Kram!

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka till bloggvärlden...Kul att läsa om allt kreativt du pysslar med igen. Skönt att höra allt allt har gått bra trots omständigheterna.Och jag förstår dig med att det känns tomt utan barnen de veckorna du är sälv, men att det samtidigt behövs för att skaffa ny energi. Tänk om man själv skulle få en barnledig dag..ojoj.
  H/Malin

  SvaraRadera
 4. Ser väldigt bra ut!! Jättefina bilder!! Kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.