När man haft härliga dagar

måndag 6 augusti 2012


Måndagskvällen tillbringas i soffan med en ny inredning tidning i högsta hugg, nu vill jag känna inspirationen flöda igen. Som förr. 


God Kväll Finisar!

Det är verkligen super dålig uppdatering härinne just nu, det beror mycket på att livet går före helt enkelt. Men trots det så är ni många som tittar in ändå. Godingar!

Livet just nu, varannan vecka mamma, vi har precis börjat med att ha barnen 1 vecka var. Det funkar bra för barnen, men nog saknar man dom så att man kan gå sönder vissa dagar. Men jag tror absolut att det här är det bästa, lika mycket mamma och lika mycket pappa. Ingen glöms bort. Och efter en hel vecka som barnledig så har man så mycket man vill ge, ny energi. Energi som tidigare inte fanns...

En hel del härliga dagar har vi haft den senaste tiden, några dagar i Rättvik på Classic Car Week, härligt väder, fina bilar & trevligt folk. 

Börjar även planera inför små projekt som skall göras här hemma, först och främst ska vardagsrums golvet målas vitt igen så det blir fint och fräscht. Efter det har vi hela trapphuset som lyser med sin vackra furu...bort..bort..tack ;)

Ha en riktigt go kväll

Join the conversation!

 1. Helena A - Eloge6 augusti 2012 kl. 20:59

  Vacker du är!

  SvaraRadera
 2. Fina du, inspirationen kommer snart tillbaka till dig:) vita golv, sluta göra mig grön av avund;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att sitta uppkrupen i soffan och läsa inspirerande vackra tidningar. Gilla på det!

  Förstår att det måste vara en prövning utan dess like att vara utan barnen en vecka. Men som du säger så är det säkert det bästa. Hoppas du har annat att sysselsätta dig med under den barnfria veckan. Som att måla golv till exempel. Kommer bli fint!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Igår kom den!!! SÅ fin! Och helt korrekt enligt mig ;)
  Den ska få en fin ram och kommer med säkerhet att sättas upp i nya köket när det är klart! Kram och tack igen!

  SvaraRadera
 5. Angelica: Vad glad jag blir att du gillade den! Väntar med spänning att få se det nya köket =D Massor av goa kramar till dej vännen ♥

  SvaraRadera
 6. Förstår att det varit mycket nu. Men du ska veta att du inspirerar alltid =)

  SvaraRadera
 7. Återigen....du är så sjukt vacker...
  Fint att du orkar blogga lite igen, men gör det inte för oss....klart livet ska gå före....

  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Maria: ♥ jag bloggar för att jag älskar det och behöver det mer än någonsin just nu. Känner att jag måste få inspirationen tillbaka, pilla med bilder och fotografera igen. Och lite gör jag ju för er skull också såklart ♥

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.