Vackra bruksföremål till köket

tisdag 27 mars 2012

Något som förgyller min vardag och i mitt bakande är att få omge sig av
vackra bruksföremål. Dessa emaljkastruller, såskannor & grytor är bland
det vackraste. Rosa, grön & ljusblå pastell går så himla fint ihop.
Man blir liksom glad inuti när man tittar på dom.

Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

 1. Hej stumpan! Såg ditt meddelande svarade via mejl :)

  Vilken fin ram du har kring fotgrafiet! älskar!! Du är så duktig, att du hinner med :)

  Kram Mary

  SvaraRadera
 2. Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

  SvaraRadera
 3. Halkade in hos dig via styleroom och jag måste bara tala om för dig att jag tycker att din blogg är helt underbar!
  Nu har du fått en till följare! :-)

  SvaraRadera
 4. Ellinor: tack så jätte mycket vännen! Blir så glad av dina ord!!! Ha en fin dag kram L

  SvaraRadera
 5. Så fint! Är totalt förälskad i just den där gröna färgen... Vill måla kökssoffan i den, men vet fan om jag törs. Vilket jobb om det blir åt skogen :)

  Kram fina du!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.