När man sprudlar av energi

tisdag 27 mars 2012


Snart har förkylningar och allt vad det nu har varit gett med sej, kroppen laddar energi och sprudlar av nya kreativa idéer. Vill göra sååååå mycket just nu så snart sprängs jag, plus att det är vår! VÅR liksom!! Redan?! Och vad är det för ämne som egentligen utsöndras om våren, man blir ju skvatt galen, vill ut på kontiga äventyr, spänning i tillvaron, vill pyssla, skapa, måla, fotografera, leka 50 tals brutta för att andra dagen mysa runt i en prasslande walla, lin & skavda kängor. Allt vill jag göra, helst igår!

Idag har jag ialf möblerat om, nu är vardagsrummet som det var, minus ett stort skåp och hylla. Vi ska försöka bygga ett eget skåp att ha tvn i, avskyr att se tvn. Helst av allt hade jag nog vart utan tv, men har några här hemma som icke skulle tillåta det...


Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

  1. Angelica: ♥ det är du med vännen!

    SvaraRadera
  2. Blir imponerad av att du inte vill ha en tv. :)
    Jag skulle aldrig klara mig utan mina serier och lite film då och då.
    kram

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.