Sommarfeeling

måndag 26 mars 2012

Kladdkaka, grädde & ett litet berg av jordgubbar.
doft av sommar...Godkväll vänner, först och främst måste jag tacka vinnarna av tavlorna, jag blir så glad att ni tycker så mycket om dom. Har fått en hel drös med mejl ang dessa tavlor, tyvärr har jag nu efter jag sökt land och rike runt efter en upphovsman till den svenska skolplanschen motiven kommer ifrån fått avslag. 
Jag kommer tyvärr inte få sälja dom, så nu har ni fått svar på det.

Längre fram kanske jag målar upp min egen lilla kollektion av kryddor och växter med lantlig touch, har många idéer kring olika tavlor. Först och främst till vårat hem sedan är det ju bara roligt om någon är intresserad av dom.

Nu ska jag mysa ner i soffan framför familjen annorlunda.
Kram till er!
Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

 1. Mums, ser riktigt gott ut, kram

  SvaraRadera
 2. Ser både fint och supergott ut!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Åh wow vilken tårta! Man blev ju hur sugen som helst! Till helgen kanske... :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.