När man visar lite av en stege

torsdag 15 mars 2012

Stegen jag kånkat in för någon dag sedan har fått sin plats bredvid sängen, den får
agera hängare till vackra ting, såsom sockor & vackra kläder.

God Morgon

Ett litet uppehåll blev det, detta beror på att jag nu också har fått en släng av maginfluensan.
Började igår morse, helt..död..trött..orkeslös. Kunde inte för mitt liv få upp energin igen, vilket behövs när man har två små som vill ha hela ens uppmärksamhet. Kvällen tillbringades med feber och halvslumrades i soffan för min del.

Nu tar vi en dag i taget till alla snuskiga sjukdomar är borta, sen 1 månad tillbaka har vi varit sjuka till och från, först var det förkylning, efter det, ögoninflammation, och sedan nu, någon blandning mellan magsjuka, influensa med hög feber..blajj!

Tack till allt fint ni skrivit, och förlåt att jag inte hunnit svara på alla.
Men som sagt, det kommer bättre tider för mej också.

Ha nu en riktigt gooo dag!

Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

 1. Åh fy. Era stackare. Hoppas ni nu får vara friska och njuta av våren!!
  Skickar varma kramar till er!!

  SvaraRadera
 2. Usch stackars stackars er! Vi har varit sjuka hela veckan här. Men jag hoppas det vänder i dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Usch usch :( Krya på er!!
  Vi i mitt hem har klarat oss än så länge, jag hoppas det håller i sig..
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Stackare! Jag förstår dig precis. Jag låg i förrgår i kräksjuka och först idag kan jag börja äta. Det var andra kräksjukan på två veckor här i familjen och innan dess var vi förkylda hela februari. Fy bubblan för denna tiden med förskolebarn. Nu behöver vi våren mer än nånsin!
  Krya på dig!
  /Kristina

  SvaraRadera
 5. Så fint :)

  Krya på dig!
  kram/Sofia

  SvaraRadera
 6. Men! Sötnöt då...stackars.. :S Krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Stackare, krya på dig!

  Så fin stegen ser ut, kram

  SvaraRadera
 8. Precis vad jag tänkte nr jag såg stegen! Hoppas ni mår bättre.
  "Kryapåer"-kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.