När man känner sej halv

torsdag 15 mars 2012


Phuu...
Denna eftermiddag har jag verkligen inte känt mig som en hel människa, runt middagstid så började kramper likt förlossnings smärtor inta i min lilla mage. Alltså allvarligt, jag har varit riktigt dålig. Och ska inte ropa hej än men nu börjar det sakta avta och jag kan ialf prata utan att låta som en get..eller..nått..

Så ja, maginfluensa är inte att leka med. 
Förstår att mina små hjärtan varit så ledsna som dom vart, bölade ju nästan själv för sjutton!

Nu ska jag fortsätta med att kurera mig och hoppas på friskare tider, känner på mig att jag kommer gå sådär crazy efter det här, röja här, möblera om där, piffa och sådär ni vet.
Man är ju så lycklig precis efter man blivit frisk..ohhh..såå
jag ska njuta!

Och en sak till, varför drar man sej egentligen för att ringa sjukvårds upplysningen? Jag drar på sånt huuuur länge som helst. Dumt. Dumt. Men fortfarande varför?!


Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

 1. Ha, ha förstår precis den där känslan av lycka när man mår bättre. :D Min feber gick över under natten. :)
  Jag har flyttat runt grejer här i dag å på börjat en mini-makeover av sovrummet åtminstone i huvudet. :D
  Å du, jag ringe heller aldrig sjukvårdsrådgivningen, men denna här veckan har det blivit hela två samtal dit...
  Krya på dej!

  SvaraRadera
 2. Och jag som ringer fortare än kvickt :) I alla fall när det gäller barnen!
  Skönt att du mår bättre! Hoppas det så förblir gumman <3

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Jag är som dig...utom då det gäller barnen..Skönt att du är piggare. Ha nu en trevlig helg..
  Kram Gabriella

  SvaraRadera
 4. Vet hur det känns, jag blir precis likadan när jag får magsjuka. Ligger subbelvikt i sänge med magsmärtor så jag inte ens kan gå på 2-3 dagar... Förjävligt är det! Men så var det inte när jag var mindre. Och våra barn verkar aldrig ha ont när de har magsjuka, de spyr sen leker de sen spyr de haha. Så det är ju skönt att de inte verkar lida så :)

  Krya på er!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.