En matt mammas tankar

tisdag 13 mars 2012

God kväll vänner, jag känner för att bara ösa ut mej all ångest och ledsamhet. Ni får förlåta mej för att detta kanske inte blir ett så piggt inlägg. Är man mamma så tror jag man förstår mina känslor, barnen är sjuka och gråter stor del av dygnets timmar, det skär i mig, i mitt hjärta. Ångest för att man alltid tror det värsta, man känner sej så himla maktlös och oduglig på alla sätt och vis. Jag försöker hålla humöret uppe men efter flera dygns barngråt är det svårt. Efter barnen somnat ska jag lägga mej på soffan med en stor filt, en stor kopp te och lite vardagslyx i form av jordgubbar och choklad. Hoppas ni haft en bättre dag än jag, imorgon hoppas vi på en ljusare och friskare dag. Kärlek till er.

Join the conversation!

 1. ta med dig tanken ...att precis som vi vuxna behöver gråta och gnälla ibland ( och det kanju vara ganska skönt ; ) ) så behöver barnen det också ......det kommer bättre dagar för er ...se till och tanka dina egna batteri med mys ikväll.. Kram :)

  SvaraRadera
 2. Ibland behöver man skriva av sig. Hoppas barnen kryar på sig nu.
  kram.

  SvaraRadera
 3. Din stackare! Känner igen den känslan.
  Hoppas det vänder!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Usch de låter ingen vidare :( hoppas de går över snart.
  Kramar ♥

  SvaraRadera
 5. Alla har vi dåliga dagar, det är en rättighet i min bok!

  SvaraRadera
 6. Tack för allt fint ni skriver, ni är så Goa! Kommer tyvärr ta en paus från bloggen idag, är helt slutkörd i kropp och själ. Massor av kramar!

  SvaraRadera
 7. Jag förstår precis hur du känneroch man får själv bli ledsen och tycka att det är jätte jobbigt.
  Hoppas verkligen att dom mår bätter i dag.
  Här hemma är vi inne på femte dagen med sjukdom ALLA 3.
  Börjar bli lite tröttsamt måste jag säga.
  Hoppas du får en bra dag trots allt.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig blogg du har, hittade hit för första gången idag.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 9. Förstår precis! Hoppas du kan hitta lite tid för dig själv, ibland behöver man få hämta andan en stund. Håller tummarna för att ni har en bättre dag idag.

  SvaraRadera
 10. Förstår precis! Hoppas du kan hitta lite tid för dig själv, ibland behöver man få hämta andan en stund. Håller tummarna för att ni har en bättre dag idag.

  SvaraRadera
 11. Vet hur det känns! Har nyligen haft en släng av baciller här hemma och barnen har varit riktigt hängiga. Men jag bestämde mig bara för att nej nu vägrar jag deppa för det och gör det bästa av det istället (tro mig så brukar jag inte tänka haha). Men vi struntade bara i alla måsten som inte var akuta, tittade på massor av tecknad film, lekte lugna lekar och var tillsammans bara helt enkelt på deras villkor.

  Hoppas de blir friska snart!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.