Blåbärssmoothie

lördag 10 mars 2012

Lördags morgon & vi har ännu mer sjukstuga nu, Vilda har också
blivit dålig igen. 1 månad nu, har vi alla varit sjuka till och från. Nu längtar vi efter
friskare och piggare tider.


Morgonen avnjuts med en lite lyxigare smoothie, jag höftar alltid när jag gör dessa, för att det ska gå snabbt och enkelt. I denna hade jag i frysta blåbär, turkisk yoghurt, grädde, lite vanilj protein pulver & nu till lyxet, vanilj kesella! Nomnom!

Supersmaskigt & kanske inte allt för nyttigt men va sjutton, det är lördag.

Ha en fin dag godingar.
//L


Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

 1. Älskar spetskanten i din header som du satt dit nu. Av de olika headers du haft tycker jag nog bäst om den med tre bilder från förra bloggen. Mysigt, lite DIY, lite shabby chic men ändå "cleant" om du förstår vad jag menar. Det är min All TIME FAVOURITE :P

  Mmm, blir sjukt sugen på blåbäers smoothie nu, måste ta och göra mig en sådan tror jag bestämt!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Mary: Tack fina du! Ja jag är inte helt hundra på headern, var tvingad att bara ta det första bästa jag kom på, barnen var inte så villiga att mamma pillade mer med datorn. Kan hålla med om att den förra var mer stilren, nästa blir nog med 4 bilder tror jag =) Sååå svårt bara att välja vilka bilder man ska ha ;)

  Kram på dej!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den här designen är fantastiskt fin!!! Eftersom den är enkel med det milda rosa var det fint med fler bilder i headern. och spetsen är jättesöt!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken header Louise. Du är ju jätte duktig. Vilket program använder du? Kram.

  SvaraRadera
 5. Sara: jag använder både PS och patint samt picasa:)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.