I vardagsrummet

måndag 20 februari 2012Kikar in en snabbis för att visa den nya mattan,
som ligger framför skänken i vardagsrummet.


Finisar, har ni tips på någon snygg grå/beige färg som skulle passa ett skåp?
Join the conversation!

 1. Denna färg är SÅÅÅ bra, tyvärr vet jag inte hur det är med leveranser nu på vintern eftersom den är vattenburen. Kolla iaf in sidan, den lättaste färgen att använda efersom du inte behöver förarbete....

  http://storegarden.blogspot.com/p/farger.html

  SvaraRadera
 2. oh, lekkert!!elsker fargen på matten!

  klem beate

  SvaraRadera
 3. Åh, nu blir jag avundsjuk! Jag stod och höll i en sån matta i torsdags, men i sista sekunden la jag tillbaka den för jag blev snål. Halva priset var det på den också. Ångrar lite nu att jag inte köpte den, men men :P

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.