Hur gör man med pelagoner?

måndag 20 februari 2012


Någon som kan det här med pelagoner, hur gör man med dom för att de ska bli fina?
Tipsa, berätta allt, skulle bli så glad.

Join the conversation!

 1. Tyvärr inga tips då jag har en förmåga att ta kål på det mesta i växtform...

  SvaraRadera
 2. Jag har ställt mina i matkällaren , svalt och mörkt. Tips ifrån farmor. Sedan kommer jag ta fram dem till våren . Och troligtvis behöver de klippning och lite gödning :-)
  Kramar faster

  SvaraRadera
 3. Du ska INTE vattna pelargoner särskilt mkt, de dör av för mkt vatten så låt dem torka ut mellan vattningarna. Du måste även dränera jorden med ex lekakulor så att rötterna aldrig står i vatten. Mamma är expert på pelargoner och har lärt mig "allt jag kan" ;) Använd växtnäring men med lite kväve, annars brukar det bli lite blommor. Vad mer..Soligt läge kan de gärna stå i, de behöver mkt ljus under blommnings/växt-säsongen, under vintern kan du ställa dem svalt så brukar de trivas. :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.