Änglapålle

måndag 20 februari 2012


Måndagsmorgon, visar er en söt liten dopgåva idag. Denna
fick lilla Fanny av oss igår, så gullig med dom små vingarna.

Änglapållen hittar ni HÄR.
Nu har jag en liten fråga till er som jag hoppas ni kan svara på, tycker ni att bloggen laddar långsamt?
Alltså att det tar lång tid att få upp bilder och allt härinne?

Skulle bli väldigt glad om ni tog er tid att svara.

Join the conversation!

 1. Åh så fin!

  Jag har inga problem med din blogg, inte alls långsam för mig. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken fin "pålle".

  Jag har lite problem, segt...
  Men den som väntar på ngt gott,
  eller hur!
  Ha det så gott önskar Marie
  ragna_marie@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Nä jag kan inte säga att jag tycker att det går långsamt,men där emot så har den fått någon översättning några gånger som knappt går att läsa även om det har blivit väldigt roligt =)
  Men det kan ju lika gärna vara något i min dator.
  Hoppas du får en skön dag och att solen lyser på dig.
  Änglapållarna är verkligen så fina.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer!!! Allas åsikter är super och jag uppskattar verkligen att ni tar er tid att svara. Att texten översätts kanske hmm beror på den nya Wibiya menyn där nere. Ska se om det är fler som upplever detta.

  Kram på er sötisar ♥

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig upplevt några problem de gånger jag är in och kikar. Bilderna laddas upp precis så snabbt som de ska!

  SvaraRadera
 6. Åh en sån där häst fick Livia när hon döptes, älskar den! Tycker för övrigt inte alls att din blogg är seg.
  / L

  SvaraRadera
 7. Det är mest när jag ska scrolla ner som det är lite segt. Men annars fungerar allt bra. :)

  SvaraRadera
 8. vilken fin :) jag älskar änglapålarna och skulle gärna vilja ha en själv

  SvaraRadera
 9. Åhh, de där änglapållarna är så fin! Lovely!

  Jag har inga problem med din blogg! Funkar fint fint med bilderna!

  SvaraRadera
 10. Jag har inga problem med uppladdningen alls, och när vi ändå är inne på det tekniska spåret vill jag passa på att säga att jag surfade in på din blogg på mobilen häromdagen och märkte en stor förändring! Förr var man (iaf jag) tvungen att dra skärmen från höger till vänster, vänster till höger, fram och tillbaka för att få läsa texten, men nu anpassar sig texten till skärmen och det underlättar nåt enormt! :D I alla fall för mig som kollar in var dag lite då och då när det passar, och helst inte vill vänta tills man kommer hem och och startar datorn, utan kanske vill ta det under arbetsrasten eller om man sitter och väntar på någon eller så.
  Sen vet jag inte om det är du eller blogspot som står bakom förändringen.
  Hur som helst, the thing is, I like it! :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.