Macarons

fredag 13 januari 2012

God morgon fina ni!

Idag har jag massor av plugg på listan, hej å hå. Har små planer på lite macarons bak ikväll om jag har ork och tid kvar, det hade ju vart så mysigt.

Ha en underbar fredag!

Join the conversation!

 1. Har inte vågat mig på dom än jag! Verkar för krångligt för mig! Vad pluggar du för något?
  ha en fin helg! /Kristin

  SvaraRadera
 2. Just nu Etik och livsfrågor, går vård och omsorgsutbildningen =)

  SvaraRadera
 3. Åh så gott, kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Ja kunde nästan gissa det! Har själv gått den! Hoppas det går bra!

  SvaraRadera
 5. Kristin P: Aha på så vis :) va roligt, tycker dock att det är ganska klurigt ialf nu i etik kursen!

  SvaraRadera
 6. hihi....kul att du har text på finska i bakgrunden..de finaste orden på finska om man nu kan tycka att finska är ett "fint" språk hihi. JAg har fortfarand einte vågat och orkat mig på macarons. Om man gör dem, måste ju nån äta upp dem. Suck. Int ebra med för mycket sötsaker. Vem äter upp det du bakar nu när du kär LCHF? Min gubbe är ingen sötsake älskare...kanske den lille då ;). Men med för mycket socker blir det ju socker-chock och bombnedslag hemma..du ensam om det.
  Trevlig helg/ Malin

  SvaraRadera
 7. Gud vad goda de där såg ut! Mumma :)

  SvaraRadera
 8. Så fina! Jag är också macaronsberoende. Men mest att baka dom! :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.