Att ha ett mindre...kaos

fredag 13 januari 2012

Såhär kan det se ut en fredag, hemma hos en 2 barnmamma som har plugg upp över öronen...fniss..
Ja vad ska man säga mer än att jag har två vild djur till ungar, jag vet inte men något riktigt roligt verkar vara att flytta fåtöljer, röja ut alla kuddar, kasta omkring mattor, sprida ut leksaker, öppna skåp och till råga på allt ha sönder dörrhandtag..ja..man slutar aldrig förvånas. Men söta är dom ändå, trots att dom inte städar efter sej..fniss..

Och vad vill jag visa med den här bilden, jo att vi lever också i ett mindre kaos precis varje dag, precis som dom flesta andra. Jag är ingen superkvinna och kommer aldrig bli, visst jag hinner mycket av det jag vill men långt ifrån allt. Jag prioriterar bort sånt som tar onödig tid som tex att titta på tv, jag kanske lägger 1-2 timmar MAX i veckan på att titta på tv. Annars tycker jag bara att det är slöseri med tid, all egentid jag kan få går till att lära mej mer och nya saker, sånt som intresserar mej.

På tal om tv så har vi faktiskt sagt upp hela skiten!

Nu ska Louise återgå till att lösa problemet mellan Syster Berta som har en humanistisk människosyn och lilla Dr.Schwartz som är pliktetiker och har en biologisk/naturvetenskaplig människosyn. Vi får väl se vad dom har för olika argument mot varandra.

Tjingeling!

Join the conversation!

 1. Du, det kallas kreativ kaos sötis!

  Sv; Du, du vet precis vars ifrån det där begärat kommer! ;) *fniss* Jag kan inte låta bli, och jag blir alltid så där manisk. Precis som med smöret jag kärnade, eller att jag måste fota NU. Precis så känner jag med Wallorna. MÅSTE. NYSS!! :P

  Jag ska smyga till butiken i Sthlm efter jobbet också. Behöver du hjälp att shoppa där ngn gång så bara hojta så hjälper jag till!

  Kram på dig sötis!

  SvaraRadera
 2. Hei!
  Hehe, ja litt av et kaos! Ikke alltid vi viser hva som skjuler seg bak kamera :) Takk for kommentar hos meg. Du har en underbar blogg du også! :)

  SvaraRadera
 3. Du, sådär ser det ut hemma hos mig också - utan barn! ;)

  SvaraRadera
 4. Hahaha, du har inte varit hemma hos mig, jag skulle vara glad om det såg ut sådär! :) Men jag har 6 barn så! :) Jättevackert hem du har! :)

  SvaraRadera
 5. Sophia: Haha ja du ser, nästan alla har ett mindre kaos på något sätt, med eller utan barn! Men jag måste ju säga att det såg ibland värre ut på den tiden man inte hade barn..;)

  ha en fin kväll och tack titten inne hos mej <3

  SvaraRadera
 6. Tess: Tack så mycket! Och ja 6 barn är ju några fler än 2 ;) Kram!!

  SvaraRadera
 7. Mary: fniss..hah..jo jag vet vart begäret kommer ifrån, en viss fru!

  Aha har du en butik i närheten? Gud va roligt, tack va snäll du är! Jag hojtar absolut till om jag får syn på något jag inte kan låta bli att försöka få tag i!

  kram till dej vännen och hoppas du har en skön fredagskväll, här hemma har vi nyss bakat Cupcakes..blidde inga macaroner, kanske imorgon.

  har du något tips på vart man får tag på en vettig termometer? Har nämligen ingen sån!

  SvaraRadera
 8. Åhh vad skönt att se att du inte har det välstädat hela tiden!! Ingen är ju perfekt men du visar alltid så fina bilder med myckt inspiration så jag trodde nästan att ert hem var "felfritt" :)

  SvaraRadera
 9. Åhh vad skönt att se att du inte har det välstädat hela tiden!! Ingen är ju perfekt men du visar alltid så fina bilder med myckt inspiration så jag trodde nästan att ert hem var "felfritt" :)

  SvaraRadera
 10. Åhh vad skönt att se att du inte har det välstädat hela tiden!! Ingen är ju perfekt men du visar alltid så fina bilder med myckt inspiration så jag trodde nästan att ert hem var "felfritt" :)

  SvaraRadera
 11. Åhh vad skönt att se att du inte har det välstädat hela tiden!! Ingen är ju perfekt men du visar alltid så fina bilder med myckt inspiration så jag trodde nästan att ert hem var "felfritt" :)

  SvaraRadera
 12. Befriande bild måste jag säga! Och hur gick det med Berta och Schwarts? Minns den kursen som ganska kul, eller?

  Natti

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.