Organic Alpaca

torsdag 12 januari 2012Först och främst måste jag få säga TACK till Diana, den nya koftan som är av Alpaca är underbar.
Detta kanske låter lite smörigt men jag är väldigt kräsen när det gäller kläder och nya märken, hittar jag något jag verkligen gillar så är jag fast. 

Just nu sitter jag och spanar in lite av den nya kollektionen, finaste tröjorna med små rosetter och annat sött. Har aldrig hört om alpaca tidigare, men koftan är så mysig och skön.
HÄR hittar ni hennes egen butik, kan ni tänka er 22 år och driver eget företag & har ett eget klädmärke, de ni de är inspiration för mej ♥ 

Jag tror att vi kvinnor måste våga testa våra vingar, följa våra drömmar. Allt går bara man har järnvilja, det tror jag. Det måste jag tro.

Som tidigare sagt får ni ha lite överseende med bilderna, har precis börjat sätta mej in i vad RAW och vad allt detta innebär. Men när jag har lärt mej så ska jag försöka förklara för alla er andra nyfikna!
Massor av goa kramar

Join the conversation!

 1. Åh vad glad jag blir att du gillar Alpackan!!<3 Jag kan prata om Alpackans fördelar i timmar, styrka, värme, mjukhet osv det är verkligen ett supermaterial. Jag har jobbat med Cashmere, Merinoull och Angora men det finns enligt mig inget som kommer i närheten av Alpackan;)Många varma kramar, Diana

  SvaraRadera
 2. Och stort tack för de fina orden:)

  SvaraRadera
 3. Mm, fota i Raw är bra...men mer meck innan det går att pilla i Photoshop.

  Har du köpt ny kamera och objektiv ännu? Jag blir mer och mer sugen på L-objektivet själv och det lutar åt att köpa det. Men jag har redan 50 mm 1,4 också så..

  Gillar verkligen dina tatueringar...planerar att skaffa min andra snart..och kanske tredje också. Fast på samma ställe...väver ihop dem så att säga.

  Kul som vanligt att kika in här!

  kram Mary

  SvaraRadera
 4. fingrade på dessa underbara mössor hon har då jag var i Stockholm innan jul...så söta. kram på dig

  SvaraRadera
 5. Gabriella: Ohooo ja dom är jättesöta!

  SvaraRadera
 6. Mary: Jo visst är det mer jobb, men det bästa är ju att göra det mesta ACR, plus att man kan spara bilderna och sedan börja om eller justera från där man var. Plus kvalitén på bilderna så jag ser det bara som ett plus att lära sej raw.

  Ingen ny kamera än, håller fortfarande på och kollar runt, läser och pluggar på om olika. Men det lutar åt en 550d med och självklart ett 50mm 1,4 till det. Är bra sugen på ett L objektiv också, men som sagt vi får se. Och vi får se vad budgeten säger ;)

  Det är så roligt för det är fler och fler som börjar nämna tatueringar härinne, och det tycker jag är posetivt. Har du några bilder på dina?

  Ha en fin dag!
  Massor av kramar!

  SvaraRadera
 7. Söt tröja på söt tjej =)
  Ha en skön kväll.

  Kram Thess

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.