I ett litet hörn i vardagsrummet

lördag 7 januari 2012

Håller på med en liten arbetshörna nere i vardagsrummet i väntan på att det perfekta, nötta, gamla, sunkiga, robusta stora bordet ska dyka upp. Och när det väl sagt klick, som det visst gör när man hittar den finaste möbeln någonsin, helst ett fynd som man egentligen inte ens vet vart man ska göra av när man kommer hem med det. Men med hem, det ska det. Till varje pris.

Men som sagt, en riktig arbetsplats kommer göras när det där bordet med ett stort B dyker upp, så länge trivs jag här. Bland tombows och mina diverse pyssel & plugg saker.

Nu ska det slappas, senare idag får vi hem massa folk, ost & kex kväll med några av dom bästa.

Massa goa kramar till bara er, och oj så många ni börjar bli som tittar in här.
Jätteroligt & välkommen hit till alla nya!

Join the conversation!

 1. Åh, hjertebank-bord!

  Ønsker deg en fin dag

  Klem beate

  SvaraRadera
 2. Jättefin arbetshörna!
  Är boken bra? Jag har kikat lite på den (på nätet).

  SvaraRadera
 3. Den där boken ska jag införskaffa på studs...om den är bra vill säga!

  Lovar att jag ska hojta om jag ser det där bordet någonstans ;)

  SvaraRadera
 4. Mary: Jag tycker boken är bra faktiskt, dock en hel del rysch pysch shabby chic som jag dock inte är så värst förtjust i. Men det industriella och lantliga är riktigt fina inspirations källor!

  Ja hojta så högt du bara kan om du får syn på ett <3

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Du använder dig av Photoscape va? :)
  Har du lagt till egna "ramar" i programmet, eller..? För jag har sett på några av dina "photoscapeliknande" bilder så har du ramar som inte finns med i programmet, inte i mitt i alla fall.. Så, jag är nyfiken på vart du har hittat dem om så är fallet :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ni har det så fint! Här får jag inspiration kan jag säga! Och nu kan jag inte släppa tatueringar heller, har en fundering på att tatuera över den den som är 20 år gammal. Har en tjej här i Söderhamn som är så jäkla duktig! Så får se, har en fin bild på mig och min mamma (som ej finns i livet längre). Funderar på den på min axel eller skuldra! Vi får se.
  Ha en fin dag!
  www.pippsan.bloggo.nu
  /Kristin

  SvaraRadera
 7. På landet: Ja jag tycker den är helt okej! =D

  SvaraRadera
 8. Sophia: Vilka ramar är det du inte hittar i programmet? länka inlägget här så ska jag se om jag kan hjälpa dej! Kram

  SvaraRadera
 9. Kristin: Det låter som en väldigt vacker tatuering, jag har också gått i funderingarna på att tatuera in lite mer realistiska motiv, såsom mor och far när dom var yngre. Har så fina kort på dom!

  ha en fin dag och tack för dina fina ord vännen <3

  SvaraRadera
 10. sv; Näee..för mkt ryschpysch (ja hur stavas det eg:P) gilalr inte jag heller. Mer stabilt, rustikt och lantligt är min melodi!

  Nu ligger Tutorial på Macarons uppe i bloggen så nu är det bar att köööööra!! ;)

  SvaraRadera
 11. Som till exempel klämmorna på över korten i det här inlägget, eller tejpbitarna i det här: http://3.bp.blogspot.com/-DjYQ4yhxxpw/Twa91NUvntI/AAAAAAAAHMs/qXWtLIu0drE/s640/vardagsrum+jan+12.jpg :) Det finns ju redan liknande i programmet, men det vore kul om det gick att få fler! :)
  Tack, kram!

  SvaraRadera
 12. Ser fint ut redan nu. Men jag förstår, när man har en bild i huvudet av hur man vill ha det, då känns allt annat som något man har "så länge". Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 13. Va mysigt du har det! Älskar att kika in här för inspiration.
  Trevlig lördag till dig o dina.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 14. Sophia: Aha, det är inga ramar, utan brusches "penslar till photoshop. Jag andvänder både photoscape och photoshop när jag redigerar mina bilder. Sök på free brushes så kommer det upp hur mycket sidor som helst. Finns jätte mycket fint <3

  Lycka till!

  SvaraRadera
 15. Åh! Tack så jättemycket! :D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.