DIY - Kuddar med text

lördag 7 januari 2012

{Gammal bild från i somras}

Som ni kanske vet så har jag ju en viss kärlek till skapandet, att man kanske har siktat in sej på den där svindyra märkes kudden som man bara måste ha..tänk om..det går att göra en själv?

Javisst, jag tycker ju att DAY kuddarna är så fina. Har 1 som jag köp men då på rean, kuddarna på bilden har jag sytt själv. Inte direkt exakt lika men det gör ingenting, dom är så som jag vill ha dom och det är det som räknas eller hur?

Jag har andvänt mej av gamla linne lakan jag fyndat på loppis för en 10a eller så, ett sådant får man måååånga kuddar av. Sen har jag köpt papper som man skriver ut text på, fråga i en bokaffär där brukar dom ha dessa "texstilpapper". Man skriver ut texten bakvänt och sedan stryker man bara på det. Lätt som en plätt, och vips så har du skapat din egen kudde.

Join the conversation!

 1. super snygga..ha en trevlig lördag kväll..kramizar

  SvaraRadera
 2. Hei! Kjempefine puter, sånn skal jeg og prøve meg på! Flott blogg også, legger meg til som følger :)

  SvaraRadera
 3. Hej Louise!
  Åh, vilka fina kuddar du har gjort! Nu blev jag sugen på att ta fram symaskinen och ordna några jag med.
  Är så glad att jag har hittat din blogg. Du inspirerar så mycket och är så pysslig och duktig på en massa olika saker.
  Jättekul att följa bloggen!
  Önskar dig en fin fortsättning på helgen.
  Hälsningar från västkusten.
  / Susanne

  SvaraRadera
 4. Ännu en gång, du är så smart! hihi KRAM

  SvaraRadera
 5. Sandras värld: Haha men du då, tack fina!

  SvaraRadera
 6. Eldens hage: Ohh så go du är! tack!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.