Att ha sytt en ny kudde

fredag 6 januari 2012


Javisst nu är Louise i pyssel tagen igen, och någonting jag tycker är väldigt kul är just att sy nya kuddar. Det finns ju mängder med vackra tyger så det är ju bara att välja och vraka. Lätt att byta ut också om man känner för annan färg och form.

Mer kärlek till kuddarna!

Join the conversation!

 1. Louise - My Lovely Days; Jaaaa visst är de! Jag har dille på Tine kjolen, men hittar den inte. Jag har aldrig handlar på e-bay och är mycket misstänksam :P Skulle helst handla från Svedala..men får kanske ta och ge med mig! Söta du, vad glad jag blir! Du ligger redan i min lista ;)

  Ja, jag har ju inte fått ngt betyg på receptet ännu ;) Jag kommer lägga ut en stoooooor tutorial imorgon, den tar lite tid att göra..det är mest därför. Ska försöka ta med så många detaljer som jag bara kan. Tips och "gör inte så här". Så att alla kan lyckas!

  Jag är också perfektionist, det gör mig galen ibland *fniss* Har provat de flesta recept och sen hittat min egen variant. Jag använder mig av bakplåtspapper som man kan återanvända från Claes Ohlsson, tycker de är absolut bäst faktiskt. 3 för 99 kostar de och det är de enda jag använder, rekommenderas varmt! Kommer vara med tips hur man får de där släta glansiga macaronsen i inlägget också, så håll ut kära du!

  Nej, jag ska ju inte det. Men känner att "fasiken vad kul det vore" att åka dit och träffa dig och alla andra sköna tjejer!! Men vad göra när jag inte anmält mig.. :( Men det blev inte så iom att jag började blogga precis nyss och tja.... Vi får tvinga Emma att köra ett nytt snart igen! Å det bestämdaste!!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Förresten...duken från Claes Ohlsson heter "Ugnsduk TFX" med "nonstick beläggning". :)

  SvaraRadera
 3. Oj vilken snygg!!!
  Och vilken fin blogg du har!! Det här blir nog en favorit!! Kram och ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Lilla kråkan: Men du då va söt du är! Tack vännen <3

  SvaraRadera
 5. Mary: Tine kjolen finns på tradera just nu, ligger i min minneslista men som sagt kamera köp på G så jag kan tyvärr inte vara med och "slås" om den! Här hittar du den:

  http://www.tradera.com/ewa-i-walla-tina-kjol-nyscick-auktion_340349_146521120

  Ska verkligen kolla upp dom där från claes ohlsson! Tack!

  Men åhhh jag hade ju så gärna velat träffa dej, vi får hoppas på att Emma styr upp fler träffar. Det är ju så himla kul!! Men jag tror att det var ganska många som hade backat ur om jag förstog det rätt, kanske skulle höra om det finns en biljett över till dej?

  Ha en fin fredag vännen och jag väntar med spänning på macaronsen! Det kommer bli en stor hit, och jag ska länka hej vilt till dej <3

  SvaraRadera
 6. Louise - My Lovely Days: Om my!!! Tack söta du....aahhh ska jag def bevaka!! Ja, man måste ju prioritera lite!! Älskar Tine-kjolen! (Har redan shoppat en kjol/klänning med hängseln och ett linne...dyrt blir det ;)men glad blir jag! )

  Ja gör det, de är faktiskt riktigt bra. Macaronsen släpper väldigt lätt från dem också! :)

  Du e go du...då skulle jag givetvis bli jätteglad <3 <3 Har lite tips för att få dem runda också...du ska nog få de där perfekta macaronsen...lovar!

  Ha en härlig fredagskväll söta du!! <3

  SvaraRadera
 7. Man kan aldrig få för många kuddar! Det är som med skor, och handväskor. :-)

  SvaraRadera
 8. Herlig! Digger sort og hvitt!

  God helg

  Klem beate

  SvaraRadera
 9. Snyggt och är ju faktiskt rätt enkelt att få till en bra kudde.

  SvaraRadera
 10. Wow, så snyggt. Önskar att jag vore bra på att sy.

  Kram på dig! Therese

  SvaraRadera
 11. Älskar att sy kuddar. Det går ju så fort och gör ju så mycket i inredningen :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.