Lite blogg kärlek på en fredag

fredag 13 januari 2012

Såhär på fredagskvällen tycker jag att det kan vara extra mysig att bara slå sej ner och kolla in hos massa inspirerande donnor. Här nedan kommer jag ge er lite tips på några jag gillar extra mycket just nu.
Blogg kärlek

Först ut är sötaste Mary, som varje dag lägger upp massa gosiga inlägg. Och ett tips är hennes otroliga, alltså helt seriös, otroliga Macarons guide! Så alla ni som kanske inte vågat prova eller alltid misslyckats, prova hennes recept.

Call me Cupcake är en stor favorit just nu, här plöjer jag igenom recept och får sjukt mycket idéer och inspiration till framtida kalas och finare bakverk.


En ny blogg jag hittat till, älskar nya bloggar man fastnar för! Mums!
Denna tjej tar otroligt vackra bilder, ger även Photoshop tips & trix. Det gillas starkt, det finns inget finare än dom som delar med sej av sin kunskap. 


Och så har vi ju såklart lilla Clara, som tar upp både stötande och annorlunda saker, & visar vackra nostalgi kläder. 

Och så har vi allas lilla Lotta på landet, så go och ger så mycket inspiration. 


Join the conversation!

 1. Bloggtips är alltid bra, två av dem verkar vara nya för mig. tack för det!

  SvaraRadera
 2. Sv; Ahh, jag lutar åt en Eos 5D mark II och ett 24-70 L 2,8 ;) Trallalaaa..vadå mycket pengar!??

  Nej ingen bild här, får se om jag lägger upp. Det kommer komma fler bilder på mig själv, kläder, hemma hos oss och liknande under våren. Men hinner aldrig fota i dagsljus iom att jag jobbar så mkt och då blir det inte alls lika fina bilder = jag lägger inte upp så mkt. Men mot våren då blir det fotoprojekt också! ;)

  Kanske då även fotografier på tatueringen :) Jag gillar att du är så pass tatuerad, tycker det är jättefint faktiskt och er supernyfiken på att se mer detaljerade bilder.

  Såg din länkkärlek nu. Du är ju för bäst du! Du vet att det var mycket på grund av din pepp som jag började blogga va?? I owe you big time, för det är det roligaste jag gjort på riktigt länge! Och den där länkkärleken kommer du får tillbaka kan jag lova. Inte för att jag måste, utan för att jag vill och du/din blogg är värd det!

  Kram finaste du!

  ps. jag lyckades med konststycket att ta mig från Ewa i Walla butiken utan Tinekjolar trots att de hade både vita, i "Shell" och i Jade. :P

  SvaraRadera
 3. Jodå. säsongerna avverkas för fullt och nu är vi på slutspurten, 2 avsnitt kvar bara. Vad ska jag göra sen?!? Känns ju som de är en del av mitt liv nu. haha

  Ha en härlig helg.

  Anna

  SvaraRadera
 4. Och när jag står och kokar kola som bäst inser jag..jag svarade inte på din kommentar om termometern. Jag vet att det finns flera dyra och "åhh vad den är jättebra"-termometrar. Men jag måste ärligt säga att jag faktiskt köpt en på Järnia, samma termometer finns även hos Clas Ohlson och kostar en sisådär 150 kronor. Om du kikar på min tutorial för macarons så hittar du bilden på den där. Den har fungerat och håll i ca 1,5-2 år för mig. Möjligen måste jag byta ut den snart.. :) http://madebymaryblogg.blogg.se/category/marys-macarons.html

  Tycker inte att man ska köpa dyra fina, de håller oftast inte bättre och kostar bara massa pengar.

  Kram Mary

  SvaraRadera
 5. Vi verkar ha samma smak, jag läser alla bloggarna förutom call me cupcake och Angelica. Men alltid kul med nya tips, ska genast in och kika! =)

  Ha en skön lördag! Kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.