Saftiga lussebullar utan kesella

söndag 4 december 2011


Vet att vi är måååånga som undrar hur tusan man får till dom där goda saftiga lussebullarna. Detta år har jag provat ca 5 olika recept och DETTA är det absolut bästa hittills av dom 5. Ingen kesella i, hur är det där med kesella egentligen?

Saftiga bullar måste ju gå att få utan det, jag menar hur gjorde dom förr annars?
Jag tror själv att det bara är en liten fuling av Arla för att kunna få sälja tonvis med kesella runt jul, vad tror och tycker ni?


Join the conversation!

 1. Hejsan. Å jag som pricis har bakat ihop en deg med kessela som är på jäsning men jag ska prova ditt recept i morgon. Tack för en trevlig blogg. Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul att du gillade lussekatterna :) Jag hör många som bakar med kesella, men helt ärligt så tycker jag att de jag blivit bjuden på men kesella i är som vilka lussekatter som helst... Men det beror ju förstås på hur man gräddar osv också. Men visst känns det lite som ett väldigt lyckat frösäljningsknep!

  Saffransfudgen ser galet god ut, den blir man kanske tvungen att testa :)

  SvaraRadera
 3. Just det! Det är nån vajsing med din kommentarsfunktion igen. Går man via bloglovin och klickar på Kommentera kommer man till en blank sida. Genom din "riktiga adress" funkar det som det ska. (Älskar fö din nya logga och ditt ny-gamla namn på bloggen :))

  SvaraRadera
 4. Jag är inte heller så glad i kesellalussebullar, tycker de blir mer kompakta än vanliga.

  saffransfudgen ser ljuvlig ut!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.