I want it..

lördag 3 december 2011

Bloggens nya namn är Livsglitter, eller nya och nya. Jag hade detta namnet innan jag böt ( dumt nog ) till Louise vita drömmar. Vi får se framöver om det ev blir att jag byter i adressen också, egentligen vill jag inte riktigt det eftersom det är jättemånga som tappar bort sej vid ett sånt byte.

Tänk att jag aldrig kan bestämma mej!

Men just livsglitter tycker jag är så himla vackert och det namnet har ju hängt med ända sedan jag lunarstormtiden..fniss..

Vad tycker ni om bilden, skulle den passa i headern? Eller vad tycker ni överhuvudtaget om namnet Livsglitter?

Join the conversation!

 1. Jag tycker att livsglitter är finare och mer brett än louise vita drömmar. Livsglitter representerar ju allt det ljuva och fina som sätter en liten glitterkant på vardagen. Livsglitter kan ju vara inredning, en extra god kaka, dina barn, en ny kofta. Helt enkelt allt som gör vardagen lite, lite finare.

  SvaraRadera
 2. Tack för din påhälsning hos oss:)

  Livsglitter låter hoppfullt tycker jag, fint!

  Älskar din tapet i sovrummet, boråstapeten med rosorna.

  Ha en bra dag! Lena

  SvaraRadera
 3. Camilla: exakt så har jag också tänkt!! Förstår inte riktigt varför jag böt från första början. Men är man impulsiv så är man;) kram!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att namnet Livsglitter är jättefint, och unikt. Många bloggar heter ju något med "vita". Livsglitter känns väldigt inspirerande och fint.

  SvaraRadera
 5. Åh vilket vackert ord, låter spännande, vackert och stämningsfullt!

  SvaraRadera
 6. Tack finaste ni!! Det betyder väldigt mycket för mej att få veta vad ni tycker <3

  SvaraRadera
 7. Jätte fint namn och jätte fin text till en header :D

  Ha en bra kväll

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att livsglitter är ett sådant fint ord!Headern är jättefin enkel och snygg.
  Hoppas du får en skön kväll.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 9. Håller med om att livsglitter täcker in mer av det du verkar tycka om i livet! Louise vita drömmar gör att jag personligen mest tänker på hus och hem, men inte så mkt annat. Om du känner att "varför bytte jag namnet" och dessutom tänkt på det länge så låter det som om din magkänsla säger BYT! Gå på magkänslan,den visar nästan alltid den rätta vägen för en själv!

  Kram Mary

  SvaraRadera
 10. Jag ska vara gumman mot strömmen och säga att "Louise vita drömmar" känns mer personligt och fint! Men kör på magkänslan, det brukar vara rätt!!

  SvaraRadera
 11. Livsglitter är ett jättevackert ord! Klart jag tycker... Stjärnflocka, månskensglitter... Tyckte någon skrivit livskvitter här :) Inte heller dumt. Livsglitter och livskvitter! Det är ju du!

  SvaraRadera
 12. Jättefint namn till denna mysiga blogg. kram

  SvaraRadera
 13. Livsglitter låter så vackert, jag tycker utan tvekan att det är ett bra namn på en blogg!
  Kram Linda

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.