Inspiration till köket

fredag 30 december 2011


{Bildkälla: Kerstislykke}
Inne hos den här tjejen finner jag mycket inspiration till bla köket, älskar det vita ljusa som bryts av med Zink, Creme & lite natur.
Love it!

Fredagen är här och barnen får vara hemma idag från dagis, dagens deadline nåddes igår så det känns så skönt att bara få vara nu i några dagar. Dock måste jag försöka finna nästa studiebok, etik & livsfrågor. Någon som har en får gärna hojta till!!

Ha en fin dag!

Join the conversation!

  1. Fin inspiration!
    Jag tänkte slänga iväg ett tack för tipset om Pompdelux, lite söta kläder är påväg hem till mig. Och även ett tack för att alla tips om fix och trix med bilder och header, fick mig att äntligen byta header.
    Ha det gott!! Och ett Gott nytt år!!
    Mia

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.