Ljuvliga & trötta fredag

fredag 2 december 2011


Bloggaren själv och mitt lilla gos troll som minsann också ville vara med när mamma skulle fota igår. Theodor är verkligen jordens aktivaste och härjigaste unge, inte en lugn stund. Han är inte ens still när han äter vällingen, alltid flaxat runt med både armar och ben. Undrar om han kan ge sin käre mor lite av sin energi..fniss..

Hoppas ni har det mysigt, här har vi precis natta barn och slagit oss till ro i soffan. Om en liten stund kommer ett par vänner över, skönt med lite sällskap en fredag som denna.

Denna dag har det varit full rulle igen, jag har vart iväg och hälsat på goa Jenny, tagit med mej Vilda bus och hälsat på gammelfarmor Hjördis. Sen var lilla familjen ut i skogen, vi fick med oss både gran och pinnar ( projekt på G ) sedan fick jag kasta mej i bilen för att slutligen åka ifatt en DHL lastbil. Blev någon missuppfattning så vi missade att dom vart hit..huuu..
Så nu..fredagsmys tack!


Join the conversation!

  1. hoppas ni får en riktigt trevlig kväll nu när barnen snusar och sover..
    kramizar

    SvaraRadera
  2. Visst är det mysigt att hänga på sängen sådär med barnen en stund. Det är uppskattat här hemma också. Lite bus och lite gos. Ha en fin helg!

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.