Tove hem & trädgård

onsdag 9 november 2011


God kväll finaste ni, nu ska jag kila över ( eller ja..åka över) till min lilla mamma och hälsa på. Lovely!

När jag kommer hem ska jag bädda ner mej i sängen och ta med mej nya nummret av Tove som finaste Leila Lindholm är med i. Läsa och inspireras och slutligen somna för ett nytt arbetspass imorgon. Men sen ni, är jag ledig på fredag! Ohhh så jag ska njuta!
Här brukar jag kika in lite titt som tätt Tove Blogg, tipselitips från mej.

Join the conversation!

 1. Tack för tidningstips!!! den får följa med till Stockholm nästa vecka!

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt mysig kväll!
  Tack för tidningstipset, har faktiskt inte sett den tidningen förut!

  SvaraRadera
 3. Tackar också för tipset. Har inte sett den förut men kanske värd att testa.
  Det finns ju inget mysigare än att ha en ny blank tidning framför sig, krypa upp i soffan, sängen. Koka en kopp te, kanske en liten bulle eller chokladbit och sen myyyysa. Love it!

  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 4. Den tidningen ska jag köpa imon..bums på morgonen..Det värsta är att jag som har skålförbud av mannen:)))) Säkert kommer att hitta massor av sådant där så nöööödvändigt till köket..typ fler skålar:)))))

  SvaraRadera
 5. Ååååå detta nummer måste köpas ! tack :D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.