Åhlens wanties

torsdag 10 november 2011


Hittade denna fåtölj inne på Åhlens, den är lagom stor att kunna ha i ett hörn i hallen. Dock gillar jag inte färgklickarna, men det kanske går att fixa lite själv? Kudden är också från åhlens, mycket snygg! Vet inte vad det är men jag gillar kuddar med text helt enkelt. Åhlens har ju även fått in en hel del julpiff som gärna skulle fått följa med mej hem igår, men just nu så sparar jag för fullt till ett helt underbart vackert klädplagg ( lovar att visa er sen )


Tack alla ni fina för erat stöd, det är precis som ni säger. Jag ska absolut inte pressa fram något för då blir det bara jobbigt och jag tappar kanske blogg lusten helt. Och det vill nog varken ni eller jag att ska hända :(

Join the conversation!

 1. Visst har dom fått in fina grejer på Åhléns!!

  Jag fick med mig kusinen till fotöljen som du skriver om hem för ett par veckor sen. Den färgglada mini-soffan. Jag älskar den... Klappar den när jag går förbi där den står i hallen:-)

  SvaraRadera
 2. Oh! Har du någon bild? Hade vart roligt att få se:D kram

  SvaraRadera
 3. Jag har den fåtöljen men i chockrosa. Sååååå himla fin!
  /Mikaela på Älvdala

  SvaraRadera
 4. Åhlens är en rolig affär! Hittar alltid fina grejer där. Fotöljen är jättefin, förstår vad du menar med färgklickarna, men det måste ju gå att fixa till :)

  SvaraRadera
 5. Nu har lagt in en bild på soffan:-)
  http://frokenfanta.wordpress.com/2011/11/11/mini-soffa/
  /Julia

  SvaraRadera
 6. jag köpte stolen för ett tag sen. var oxå osäker på knapparna men skit samma, den är fin iaf!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.