Inte det lättaste alltid..

onsdag 9 november 2011

Nej små goa trollungar är inte alltid det lättaste att fånga på bild, här hemma är det full rulle från morgon till kväll. Precis som det ska vara med en 1 åring och en 2,5 åring!

Hoppas ni står ut trots dom extremt långa tiderna mellan inläggen, men jag lovar! Det blir bättre! Denna vecka är det mycket jobb och ända dagen jag är ledig är på fredag, sedan jobbar jag sista dagen på lördag ( kväll ). Jag såg även att vi har hur mycket plugg som helst så jag måste nog sätta igång ikväll och beta av lite.

Jag och Vilda bus har haft en liten mamma och dotter timme idag, vi for snabbt som sjutton in till lilla staden för att hinna träffa "mormor" en sväng och fika. Mysigt. Nu får vi snart besök så på med kaffe ♥

Ni är bäst, kom ihåg det.
Massor av kramar från mej.

Join the conversation!

 1. förstår att du har det hektiskt, tur att du är så ung och energisk=)
  ha en go fika stund.
  kram

  SvaraRadera
 2. Jag har sagt (skrivit) det förut och jag säger det igen! Det rä ingen fara.. Hellre inlägg som du orkar och hinner med än att du pressar fram ngt du inte orkar, då kanske du tillslut tappar lusten att blogga..och DET vill vi ju inte!

  Kram på dig <3

  /Mary

  SvaraRadera
 3. Äsch då, att uppdatera en gång om dagen när man har full rulle är väl jättebra! Blogga ska man ju göra för att man har lust inte för att man måste, och det riktiga livet tar ju stor plats, precis som det måste och ska. Framförallt när man har barn :)

  Ha en skön kväll nu!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.