Jul piff i vardagsrum

onsdag 23 november 2011

Har börjar lite smått, men nu ni börjar julen närma sej med stormsteg känns det som. Och ja..lite..stressad börjar man känna sej. Fy! Men jag ska försöka släppa kraven denna jul och bara njuta, pynta lite här och där, ta några mysiga kvällar med glögg och slå in paket.

Föresten, min karl har alltid tyckt att jag varit lite knäpp när det gäller att slå in paket. Jag är sådär så att jag vill ha riktigt mysiga och fina paket, det är ju det som är grejen med stor G..tycker..jag!
Så jag lägger ganska mycket tid och omsorg på att fundera ut vilket julpapper och band mm som behövs. Tycker själv att det är jätte roligt att få ett paket som är sådär vackert inslaget så man nästan inte vågar öppna det, jag brukar också spara pappret om det är fint. Kan ju va bra att ha sen till något pyssel menar jag..fniss..

En riktig hamster, det e va ja e de!

Join the conversation!

 1. Tror jag ska ta och pynta lite ikväll och göra lite som du. Lite här och lite där, ingen press! =)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller helt med! Älskar att både ge och få fina paket <3

  Min paketinslagning har redan börjat och längtar efter att kunna slå in fler :)

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut!
  Jag börjar också känna julstress. Blir väldigt irriterad på mig själv, eftersom det förstör lite av julkänslan, och jag älskar verkligen julen. Onödigt som sjutton, för hitintills har jag aldrig varit försenad med nå´t runt jul, så varför jag lägger energi på att stressa upp mig själv fattar jag inte egentligen?

  Här har jag börjat lite smått med gardiner, försöker ta lite pö om pö. Och igår slängdes första julmusiken på - myyys :)

  SvaraRadera
 4. Jag är verkligen precis likadan,jag älskar fina papper och snören och lägger nästan mer energi på själva inslagningen än på innehållet ha ha.
  Vad härligt det är att ha träffat likasinnade.
  Ha en mysig dag.
  P.S Vi fick lägenheten!!!!

  Kram Thess

  SvaraRadera
 5. Ville bara säga hej! Jag hittade hit via Att vara någons fru och har tillbringat min f.m. med att läsa igenom din blogg och få en massa härlig inspiration. Hit får jag återkomma!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.