101 Tävlande!!

onsdag 23 november 2011


Finaste ni, ni gör mej så glad. Nu är ni hela 101 stycken som tävlar om tavlan ( All you need is l♥ve ) jag trodde väl aldrig att ni skulle vara såååå många som tycker om den.

Och om någon inte orkar vänta och vill beställa så går det bra att göra HÄR, jag har planerat att ge bort en å en annan tavla i julklapp. Jag tycker att det kan vara vackert att hänga upp utan ram, tex med washi tejp. Snyggt och stilrent. Den ni ser på bilden är ny och går också att beställa nu.

Nu ska jag forsätta mysa med min lilla goa tjej här, och vet ni vad?! Imorgon ska jag visa er vad som kom med posten igår. Inget mindre än min födelsedagspresent. Det är ett mycket vackert klädesplagg från Ti Mo. Men mer om det imorgon, kram på er!Join the conversation!

 1. Vad roligt med så mycket respons på tävlingen! Ha en mysig kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja jätte roligt, då finns det ju chans att jag försöker fixa lite fler saker att vinna åt er <3

  SvaraRadera
 3. jag önskar dig lycka till med dina grafiska tryck..mina är såå fina och dom sista jag beställde ska få
  bli paket under granen..
  kram
  pst!
  Gå gärna in hos mig och var med på utlottningen♥

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.