Från en liten bakdag

tisdag 22 november 2011

En av dom mysigaste sakerna jag vet är att få komma hem, släppa allt och dra fram alla bakgrejer. Och min lilla älsklingsfia har fina förklädet som jag sytt på sej. Cupcakesen blev mycket goda, men vet ni vad? Jag hann inte ens fota dom innan dom var slut!

Får baka nya och visa er fina sen någon dag.

Massa kramar från mej

Join the conversation!

 1. kan vi få receeeept?:D

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att baka med barnen, måste våga mig på det någon dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Å jag är så himla sugen på den där boken!! Men jag kan ju inte köpa perfekta julklappsböcker till mig själv en månad innan jul ;)

  SvaraRadera
 4. Hade tänkt pröva baka sånna och bjuda på på julafton :D kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.