House of Hedda

tisdag 8 november 2011


Tingeling godingar, tack för att ni vart med och tyckt till om den nya headern ( kommer på plats ikväll ) ni är så goa!

Finaste ljusstaken Lyra hittade jag inne hos en av mina favoritbutiker House of Hedda, skulle inte denna passa hur bra som helst i vår nya hall så säg?

Idag känner jag för att börja smyg planera lite inför julpiffet, igår fick en vit amaryllis vackert följa med hem. Louise ska även försöka sej på att göra egna kransar, så är den någon som har lite julkrans inspiration därute säg gärna till.

Join the conversation!

 1. Tycker verkligen att du skulle slå till på en sådan, jättefin..
  kram på dig.
  pst! vill du dela med dig hur du gjort texten mellan bilderna på din nya header?? please

  SvaraRadera
 2. Jaaaa den där ljusstaken är så fiiiin! Min kompis har en svart likadan och är oxå grymt snygg!

  Och headern är jättefin. Det är så kul att göra om bloggen lite till jul. Önskar bara att jag visste hur man gjorde så fina headers.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Passar kanon.
  Tips på fina adventsljustakar som inte heller är så dyra är annars Plantagen. Grymt överraskad. Hittade exakt samma ljustakar där som i de lite dyrare trendiga butikerna. Och såklart mycket billigare.

  Kram Jannike

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Ljusstaken är underbar, blis sugen på en själv. kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin ljusstake, helt i min smak faktiskt.
  Vad skoj att hitta in till din fina blogg, får genast läggas till min bloggläslista. :)

  Kram
  Jeanette

  SvaraRadera
 6. Gabriella: Ja den är jättefin! Självklart kan jag göra det, i photoshop har jag gjort den. Man kan andvända det till så mycket! Har du photoshop?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Louise! Jag hittade just en kommentar på min blogg från dig:) från typ en månad sedan. Så är det när man aldrig läser kommentarer för man oftast inte har några. haha! Men du - vill du köpa mina rosa Hunterstövlar så får du gärna det. Tänkt lägga ut dem på Tradera men roligare om de går till Dalarna tycker jag, med Dalablod i ådrorna:) (vet inte var du bor men min släkt är från Gesunda, söder om Mora)
  kram kram

  SvaraRadera
 8. hej! Headern är hur fin som helst!!! och ljusstaken skulle verkligen sitta fint!

  SvaraRadera
 9. 500pix, hur känns det för dig?

  SvaraRadera
 10. Åh, jag blir också sugen att göra om min header när jag ser hur juligt fin din är. :) Men jag är ju inte så proffsig med design och sånt. hehe..

  har du nåt tips på hur du gör när du tar närbilder?

  Kram

  SvaraRadera
 11. Hittade www.villa4.se och kom som och tänka lite på dig :D kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.