Vi målar golv..

måndag 10 oktober 2011


Eller vi och vi, M målar och fixar med nya golvet i hallen. Tidigare har det legat en stor full platsmatta här, och det ska bli så innerligt skönt när hallen är klar. Visst är det konstigt, att man renoverar det som möter en först när man kommer in i huset? haha..aja..det blev bara så här hemma..fniss..

Vi ska måla rutor på golvet, fast vi har lite svårt att bestämma vilken färg. Har hittat ett golv som är så himla fint, se här nedan.

Bilden är från bloggen Min lilla Veranda, helt bedårande vackert golv. Det jag nu skulle behöva är färgkoden till detta, har skrivit till henne som har det vackra golvet. Och håller tummarna på att hon ska svara.

Nu ska jag fortsätta läsa om olika omvårdnadsteorier. Ha en fin dag ni andra!
Kramar L

Join the conversation!

  1. Dra mig baklänges vilket fint golv:) Åhhh, du får gärna, gärna ge mig färgkoden när du fått den..hoppas jag:) kram :)

    SvaraRadera
  2. Toodiloo: Ohh visst är det! Ihhh väntar som en tok på att få svar!! Hoppas hoppas! Självklart får du koden ;)

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.