Bohemé

måndag 10 oktober 2011

God morgon vänner, måndag morgon och vi ska snart börja med frukosten. Vilda bus sitter och slöar i soffan och kolla på bolibompa, den andra lilla korven ligger och sover än.
Idag blir det mycket pluggande, ska in med ett stort arbete idag så det är bara att sätta igång direkt jag kommer hem.

Skulle behöva era tankar, det här med kategorier. Nu har jag lagt upp ett "moln" av dom, tycker ni det blir rörigt? Eller ska jag ha 1 enda lång lista? Eller uppdelat så som jag har, med en bild före varje kategori så att säga? Jag behöver all hjälp jag kan få, det är ju för er jag gör detta!
Psst..tapeten i vårat sovrum är från Boråstapeter, bohemé. Så vacker så, vi funderade även på en sjukt fin med turkos bakrund..men..det hade nog blivit lite för mycket i sovrummet. Vi är nöja med den vi har!

Ha en skön dag, massa kramar från mej.Join the conversation!

 1. Jag tycker att det är jättevackert här inne, men det där med kategorierna fattar jag inte *s* Är det alla orden som ligger i en klunga där åt höger?

  SvaraRadera
 2. Att vara någons fru: Ja precis, hur jag ska dela upp det. Ska det vara ett stort moln? Eller en lång lista? Eller uppdelat beroende på vad det handlar om?
  Haha sånna funderingar man har ;)

  SvaraRadera
 3. Wow! Nu helt plötsligt fungerade det att kommentera direkt via bloglovin. Vad du än ändrat så blev det bra :)

  Etiketterna tycker jag blev lite svåröverskådliga när du har dem i moln. Jag ska väl inte säga nå´t egentligen, jag har mina också i moln :), men du har så många kategorier så det blir lite svårt att hitta rätt kanske. En lista, eller kanske i grupperingar som du hade förut?

  SvaraRadera
 4. På landet..: Nemen så bra! Tror det var förra designen som ställde till det ordentligt på många sätt.

  Jo jag tycker också att moln kan vara lite förvirrande. Men den stora frågan är då om jag bara ska ha en enda lång lista eller ska jag dela upp det så som jag har haft det?

  Tack för att du tar dej tid att svara på mina små funderingar <3

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.