Sött som sockervadd..

söndag 23 oktober 2011


Älskar sidan Amazon.com, alltså seriöst! Allt finns där! Och hur mycket rosa flufffluff grejer som helst. Saken är den att Uggsen ni ser här ovan ska jag beställa därifrån ( om det går från sverige vill säga ) men vilken färg!!? Dom rosa är ju riktigt fina, men dom vita/sand färgade vore nog det mest praktiska..

Det roliga med denna sida är att dom har pressat ner priserna, en rosa Kitchen Aid kostar runt 3000kr där och dom brukar väl ligga på 4000-5000 ialf!
Massa sött alltså, som en egen sockervaddsmaskin, eller varför inte en Mini Cupcakes Maker?
Mums!

Join the conversation!

 1. Fint kollage raring!
  Ja uggsen skulle jag nog satsa på lite mer neutrala varianter! Jag har själv de svarta och stor trivs i dom, speciellt nu när det börjar bli kallt om fossingarna:)

  ha en fin kväll!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Å vilket härligt kollage man blir verkligen köp sugen.
  Dom vita är nog som sagt enklast i färgen men dom rosa är ju SÅ söta.Vad glad jag är att jag kan kommentera igen, har haft världens strul i över ett dygn.hoppas din helg har varit bra.
  Kram Thess.

  SvaraRadera
 3. Mitt vita hus: tror också att dom neutrala blir bäst:)

  SvaraRadera
 4. Duuu, dom dära sockarna med sula, kappahl har sånna nu och dom e väldigt lika dom på bilden :D jätte fina ! kram kram

  SvaraRadera
 5. Vet du vad, jag har beställt ett par rosa Uggs från Campadre som jag fick hem för ett par veckor sedan. Har bestämt mig för att sälja dessa, de är i storlek 38. är du intresserad så kan du få köpa dem av mig. Som sagt helt oanvända och jag säljer dem till samma pris som jag köpte dem för 1000:-. Hör av dig om du är intresserad.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.