Gammal skolplansch

måndag 24 oktober 2011


En av dom två gamla skolplanscherna fick komma upp lite hastigt sådär på väggen i sovrummet, i väntan på att jag någongång i framtiden får mitt vita lantkök..fniss..

God Kväll Finaste!

Intressant att se att ni har så olika åsikter om just LCHF, ni får gärna dela med er mer erfarenheter, tankar kring detta. Och till er som undrade så ja, jag har lyckats gått ner 25 kg på ca 1 år genom att äta efter LCHF. En del "fusk" men jag tycker inte man ska se det som fusk, vi har bara ett liv och jag vill må bra i kroppen men samtidigt kunna unna mej av livets goda någongång ibland. Sån är jag!


Bjuder på lite mer bilder ikväll, min älskade lilla busfis som börjar bli så stor. Usch så jag saknar dom små nu under praktiken, tur att det bara är 5 veckor sedan får jag träffa dom lite mer varje dag igen. Bästa känslan är att få komma hem efter en lång dag på jobbet, mysa ner sej i soffan och bara pussa på små knubbis kinder..ooohhh..kärlek!!

Theodor tycker för övrigt att storasysters rum är extremt spännande, och att få klättra upp i hennes säng och leka rövare, joni de gillas skarpt!
Sötnöt

Nu ska jag kika runt lite i bloggvärlden sen är det faktiskt bara bums i säng för min del. Trevlig kväll på er!
Massa kramar från mejJoin the conversation!

 1. Vad duktigt av dig att gå ner så mycket!
  Och så sant så sant såå man lever ju bara en gång och en del gott måste man ju få unna sig..Bara det inte blir varje dag ;)

  Jätte mysig bild på lill killen, så söt.

  God Natt
  -erika-

  SvaraRadera
 2. Underbar bild... Och heja dig! 25 kilo!

  SvaraRadera
 3. Skitduktigt av dig att gå ner så mycket. Strunt samma vilken diet man går på - huvudsaken är ju att den funkar och att man inte behöver gå hungrig!

  Vilken liten goding med runda kinder! Ljuvliga goslår!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. 25 kilo på ett år ? Men du e ju såååå himla duktig :D klart man måste få unna sig nåt nån gång :D som du säger man har bara ett liv och lever bara en gång! Hejja louise :D kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.