Inspiration Barnrum

torsdag 27 oktober 2011


I lilla Vilda bus rum, loppis fyndad liten piggtittare för en 20a.
Sådant gillar vi, det finns ju inget tråkigare när man är på loppis och det är hutlösa priser på sakerna. Är det loppis så ska det vara loppis också, tycker jag!

God morgon torsdag

Har nyss vaknat, försöker få tag på min handledare vilket inte är det lättaste. Ska snart försöka igen få se, blir hemma idag med. Lika bra ifall att jag skulle dra med mej nå!

Idag ska jag även till tandläkaren på kontroll...buhu..har lite smått tandläkar skräck sådär och känner att det är väl inte det roligaste man kan hitta på. Måste även till banken då Louise har varit så duktig och tappat bort sitt bankkort, det är här hemma någonstans det vet jag..men vart..det har jag inte en anning om. Jag är då så virrig när det gäller saker, jag tror jag lägger det på ett superbra ställe som jag kommer ihåg..jojo..helt svart..inte kommer jag ihåg heller!!
Fniss

Nu är båda busfröna vakna, frukost time.
Massa kramar till er


Join the conversation!

 1. Haha, skönt att höra att det inte bara är jag som är disträ och förlägger saker :) Jag är expert på det, och för tillfället är det mest akuta måttbandet och inloggningsdosan till internetbanken...
  Lycka till med dagens uppdrag, och speciellt hos tandläkaren!

  SvaraRadera
 2. Ååå exakt en sådan pigtittare hade jag när jag var liten,tyvärr tror jag inte att den finns kvar.
  Ha ha på tal om att vara disträ, nyss var det en skuttfia som ropade FÄRDIG innifrån toaletten,jag går dit och torkar henne och lägger pappret i HANDFATET!!!!
  Tror du jag är klok i huvet eller??
  En fråga? vet du var jag kan ladda ner gratis fotoshop,du som har lite koll.Tacksam för svar.
  Kram Thess.

  SvaraRadera
 3. Hoppas det gick bra hos tandläkarn.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.