Falsterbo

torsdag 27 oktober 2011


Jajemän! Denna valde vi till slut efter att ha velat fram och tillbaka, tror den kommer bli jättefin till våran vita hall och rutiga golv. Imorgon kommer tapeten så i helgen kanske kanske det blir klart, det ska verkligen bli underbart att få tillbaka en fungerande hall igen, just nu andvänder vi toaletten av alla ställen som "förvaring" av jackor och skor!


God Kväll Sötisar

Ikväll har jag faktiskt tagit en rejäl runda på lilla staden, hittade på en jättefin svart kavaj ( som jag vart ute efter hur länge som helst ) och loppisfyndat massa goa tröjjor till kalla höstdagar. Barnen hittade jag också på en hel del, ni får se imorgon!

Mysigast av allt var att jag hann träffa min goa lilla mamma en sväng också. Love you ♥

Nu ska jag gosa ner mej i soffan, och kolla igenom mina nya bakbok..ni kan möjligtvis inte gissa vilken? hihi
Join the conversation!

 1. supersnygg ser fram emot att få se resultatet..godnatt.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att tapeten blir jätte bra den är så söt.
  ser fram emot att få se resultatet.
  Ha en skön kväll.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 3. Ohh det tror jag med! Det ska bli så roligt att få visa er sen! Gabriella, jag har skickat dina tavlor idag!!! =D

  SvaraRadera
 4. Gokväll!
  Har tittat på den där tapeten jag också...så mysig och nätt.
  Jag tror du kom hem med Leilas nya bakbok ;) Hur är den?
  H/Malin

  SvaraRadera
 5. Hur går det med magsjukan? Kram

  SvaraRadera
 6. Alexandra: det går bra ingen fara längre, hon spydde ju på tisdags kvällen och hade feber i onsdags men sen dess har hon vart bra, så jag vet inte om det var riktig magsjuka heller! Hur mår ni då? Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken tapet :D suuuuper fin! Ska bli kul att se resultatet sen :D och jag håller med, e d loppis e d loppis och då SKA d vara billigt helt enkelt :D en del har tyvärr börjat ta hutlöst höga priser =/ ska själv på en jätte loppis imorgoN! Hoppas på fina fynd :D kram och ha en trevlig helg louise :D

  SvaraRadera
 8. Superfin tapet!! Vill också ha ett hus som jag kan göra till mitt eget. :) Men jag får vänta tills jag har gått klart uni så jag har ett jobb. :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.