Clothing today..

onsdag 26 oktober 2011


Underlinne Kappahl vintage stories, Tunika Kappahl, Väst Vero Moda,
Tights Vero Moda.


Tjingeling Onsdagskväll

Denna dag har verkligen varit behövlig, jag har hunnit pyssla med sådant som jag gillar bäst. Det där kliet i fingrarna är väldigt jobbigt när man inte har tid att göra någonting åt det, är man en galet kreativ och pysslande liten fillur som jag så vet du nog vad jag talar om.

Har hittat världens vackraste kofta som jag bara måste ha! Märket heter Creme och koftan Mildred..ohhh...myyyyyyy!!

Jag har faktisk lite funderingar på att börja om på en helt ny sida med nytt namn lite längre fram, vill bygga upp ny blogg. Där allt det jag älskar ska finnas i såklart, det är ju så att denna blogg startades för många år sedan och det var på den tiden jag inte alls bloggade om något intressant.. Jag vill ha en sida för alla mina intressen, och en sida som jag kan bygga vidare på. För i mina drömmar så vill jag ju så mycket med livet, allt kommer jag inte avslöja här. Det gör jag den dagen allt är klart, och jag kommer kämpa för att den dagen ska komma. En dröm i taget.

Lite namnförslag på nya sidan, dessa har jag funderat på: Ljuvali Living, Louise Hietanen ( tråkigt?) , My Lovely Days, Vilda Joline, Vilda Signe.

Ni får hemskt gärna komma med förslag på egna namn, vad tycker just du skulle passa till MIN nya blogg? Bäst namn vinner något..hmm..ja..något riktigt vackert

Psst..detta med en ny sida kommer inte att ske drastiskt, denna ska byggas upp med omsorg och vara helt perfekt! Kommer antagligen bli en .se eller .com adress.

Kisses//L

Join the conversation!

 1. Vilket fantastiskt vackert underlinne!
  Av dina namnförslag tycker jag att My lovely days är bäst, eftersom det anknyter till bloggen du har nu. Spännande att bygga upp en ny sida :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kläder!!!
  Tror bestämt att det kan bli en sväng till Kappahl i morgon.
  Vad kul med en ny blogg,känslan att få börja om..
  Jag tycker att "My lovly days"
  är jätte bra namn men jag ska tänka och se om jag kan komma på nå
  got annat.
  Leilas bok är helt underbar!!!
  Och vilka BILDER.
  Det blir en härlig bak höst.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 3. Spännande, du är superduktig.

  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. så duktig och ambitiös du är ..jag får prestationsångest hihi...jag tycker att ditt namn du har nu är perfekt och du HAR en underbar blogg med superfin layout önskar verkligen att jag var så duktig, har du gjort den helt själv? har du mycket datavana eller är du självlärd?? so impressed..kan förövrigt rekommendera dig som nu är fattigstudent!!!!!Franzens i Avesta har super mycket fina kläder i det stuket som du visar Soya, frequént mm för halva priset och det är ju inte så långt för ett besök...man hittar alltid för mycket fint när man är där. kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. jag har några förslag på vackra namn om du inte väljer ett av de du skrev upp, för de var fina med :)
  rosendoft.se
  ljusadrommar.se
  vitamoln.se
  vitarosen.se
  rosenknopp.se
  ljustochvackert.se
  vackrating.se

  :)

  SvaraRadera
 6. vilken pingla :D så fina kläder !

  SvaraRadera
 7. Du är så fin och har så fina kläder!!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.