Inspiration barndop

fredag 28 oktober 2011


Macaronerna blev inte perfekta denna gången heller, men skam den som ger sej. Har många fler recept att prova på ( Mary, har inte hunnit prova ditt än )

Söta blå macarons på klubbpinne till barndopet skulle vara sött, vi har ju inte hunnit döpa Theodor än men det kommer. Vi ska bara försöka få tid att planera in det, men nu funderar jag på om vi ska ha en namngivelsefest istället här hemma. Tror det skulle bli mysigast så.

Hej på er föresten!

Underbart med fredag och jag är ledig hela helgen lång, Vilda och jag har precis gjort en pumpa. Tänka sej, första gången Vildisen är med och gör en halloween pumpa! Föresten när firar man Halloween?! Nu i helgen eller nästa?

Imorgon blir det bowling och matlagning med Ms alla bröder & flickvänner samt morbror m fam, barnen är ju självklart också med! Tycker det är så mysigt när man samlas och tar sej tid att hitta på något.

Hoppas ni får en supersuper fredag så kanske vi hörs lite senare!
Massa kramar


Join the conversation!

 1. Halloween är alltid den 31 oktober. Vill man fira på helgen ska man nog undvika att göra det just på All helgona (nästa helg) då många minns och sörjer sina älskade som inte finns här längre.
  Vi firar i helgen nu med att göra ljuspumpa, äta godis och baka pumpapaj :)

  Jag har aldrig bakat macarons, en utmaning som ligger framför ig alltså ;)

  Tycker ni gjorde ett bra val till hallen, den tapeten är helt underbar!

  Ha en skön fredagskväll!

  SvaraRadera
 2. Halloween är som sagt nu i helgen fick jag bittert märka i dag när jag gick in i leksaksaffären på lunchen och det stod en häxa i kassan(en riktig alltså =).
  Ha en skön kväll.

  Kram Thess.

  SvaraRadera
 3. Macarons är gott oavsett hur de ser ut ;) Men det ska bli riktigt spännande att se hur det blir den dagen du provat mitt recept ;) Fin färg fick du också!

  Och som de ovan sagt, Halloween denna helg med pumpor, spöken och "trick or treat" (bus eller godis på svenska va?) och All helgona nästa.

  Hoppas du får en toppenhelg!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.