Cake Pops

lördag 8 oktober 2011

Cake pops, godaste cake pops
Ni måste bara prova göra dessa Cake pops för dom är helt galet goda, dom gångerna jag haft TW party här hemma och bjudit på dessa så har dom blivit en stor hit hos både barn och vuxna.
Hur har jag gjort dom då?
Jo för och främst ska jag väl berätta att innan jag gjorde Cake pops för första gången så gick jag igenom en hel del recept, men jag tyckte att allt verkade så bökigt och kanske inte lika gott som jag ville ha det ;)

Jag ville att det skulle gå snabbt, då kom jag på att jag hade ju för tusan färdiga kladdkakemuffins ( Leila Lindholms recept ) i kylen som bara låg där och väntade. Och vet ni vad? Dessa muffins är perfekta till att andvända inuti cake popsen, och galet gott blir det! Tänk er själva, kladdkaka med vit chocklad..ohhmyyyy!!

Cake Pops

Cake Pops Recept ett gammal inlägg där ni hittar lite mer beskrivning. Om ni får för att att göra dessa godingar någondag får ni gärna visa bilder, tycker det är jätte intressant att få se vad andra skapar.

Join the conversation!

 1. Mmmmm....ser supermumsiga ut! Har aldrig provat men det står def på min "to do"-list. Vad använder du förresten för program för att sätta ihop till dina "bild-collage" diu gör..så fina!

  Kram Mary

  SvaraRadera
 2. Hej :)
  Vilken mysig blogg du har, har kollat igenom den säkert 1 timma nu!!!
  Allt helt i min smak. Måste oxå skriva att du passar otroligt bra i den bruna hårfärgen,,jättesnyggt!!!
  Tack för en bra sida som jag tänker fortsätta att följa:)
  /Annette i Hjo

  SvaraRadera
 3. Ser gudomligt goda ut. Måste verkligen prova de till något kalas.

  SvaraRadera
 4. Cake Pops are the best invention ever!

  SvaraRadera
 5. Made by mary: Kollagen gör jag i polyvore, sök på det på google ;)

  SvaraRadera
 6. Anonym: Naw vad glad jag blir!! Du är så välkommen så <3

  SvaraRadera
 7. åhh de ser ju helt fantstiska ut, måste jag prova att baka!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.