Odd Molly

söndag 9 oktober 2011


Ja vad säger man, tror jag blivit lite smått galen på sistone som har börjat fastna för dessa ljuvliga och inte minst sagt dyra plagg. Även tintinstyle är en stor favorit, så himla mycket fint och sött!
Lilla familjen har vart iväg på lite äventyr såhär på morgonkvisten, barnen sover nu middag och jag ska väl ta itu med allt som måste fixas. Känner att det är lite smått kaos här hemma, dels håller vi på att måla golvet i hallen ( inget att rekommendera om man har småbarn ) vi får lägga plankor att gå på, och gå ut genom balkongen för att ta oss ut. Lite omständigt, men vad gör man inte?

Vi ska måla trägolvet rutit, men vi har inte bestämt oss riktigt för vilken färg eller stil vi vill ha i hallen. Ni får gärna tipsa mej om ni vet någon som har bilder på ett rutigt golv, inte svart vitt utan mer kanske i någon grå/grön/turkos färg.
Nu, söka efter inspiration till det fina loppisfyndade bordet som bara står. Lika här, ge mej tipstipstips!! Vad skulle ni ha gjort med detta bord?

Join the conversation!

 1. Jag tycker att den här hallen är urfin! Rutigt golv (visserligen i vit/grått) men såå fint!

  http://iemmasvitahem.blogspot.com/2011/04/ny-hatthylla-och-pimpad-jacka.html

  http://iemmasvitahem.blogspot.com/2010/04/andra-delen-av-hallen.html

  http://iemmasvitahem.blogspot.com/2010/02/valkommen-in.html


  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tess: Ohhh jag har vart här inne och kikat förut, det är ju så himla fint<3

  SvaraRadera
 3. Grå + vitt rutigt är jättefint. Dock syns allt och då menar jag allt på ljusa golv, men ska man ha fint får man lida dammsuge-pina! hihi...inte världsbäst på att rimma ;)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.