Telefonbänk

onsdag 7 september 2011


Nu är den helt klar,  vi väntar bara på att få tid till att renovera hallen där den sköna ska få stå. Vill ni se telefonbänken hur det såg ut innan? Telefonbänk före.

God morgon

Här öser regnet ner, men det gör mej ingenting. Då kan man vara inne och pyssla utan att få dåligt samvete över det. Nu på morgonen har vi tagit det ganska lugnt, Theodor har vart med mammsen och fotat lite kläder som ska säljas. Lägger nog upp allting här, ska försöka göra en avskild sida där jag har bloppis. Tradera är så himla segt och tar sådan tid när man ska lägga upp annonser så jag drar mej lite för det..fniss..

Lillprins sover och jag ska fixa frukosten som jag inte hunnit med än, kika runt bland alla fina bloggisar och se vad som händer ute i cyber.

Ha en fin dag!
Kramar L

Join the conversation!

 1. Festligt! Jag har en likadan men...jag gjorde knapparna oxå =( ;) har den på dotterns rum,lite coolig då å de va ;) silver med svart sammet.

  SvaraRadera
 2. Anonym: Åhh va tufft! Du har ingen blogg? Hade vart kul att få se den =)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Hittade detta inlägg via google och tyckte du hade gjort en riktigt snygg möbel. Så jag köpte också en gammal telefonbänk och gjorde i ordning. Jag gjorde en film och la upp på http://www.raketfoto.se/blogg/?p=2699

  Tack för inspirationen=)

  //Daniel

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.