Inspiration barnrum

onsdag 7 september 2011
Mer ljuvliga bilder från chicshack, riktiga drömmar till barnrum. Älskar tapeten på den första bilden, vet inte vad det är men jag har blivit väldigt svag för randigt! Vi har ju begie/vit randiga tapeter i vardagsrummet som vi tycker mycket om. Vem vet det kanske blir en liten förändring i lillkillens rum i framtiden..hoppas..hoppas..

Nu ska Louise fixa lite här hemma, sen blir det att slänga sej på soffan. Slå på Leila bakar och bli sådär göttigt sugen på att slänga ihop något härligt tills M kommer hem.

Tjingeling

Psst.. har ni lagt märke till att man kan "gilla" inläggen jag skriver på bloglovin? Liten icon till vänter längst ner i inlägget. Ni kan väl gilla om ni gillar, så kanske jag får en liten hint om vad ni tycker om att jag skriver om här inne

Join the conversation!

 1. I love it!hugs...have a nice nice day!!
  Stefy

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Hittade din blogg för ett par dagar sen, och nu är jag en stadig besökare :)

  Väldigt vackra barnrum! Men de känns kanske inte helt realistiska, jag skulle bli tokstressad om barnen stökade loss i sina vackra rum ;)

  Vilken superfin telefonbänk du fixat! Verkligen snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 3. Du har en underbart fin blogg, är inne minst en gång om dagen. Är precis på väg att starta min egen blogg men vet inte hur man gör för att få en sådan fin design på sidan,några tips?fortsätt precis som du gör.Kram Thess.

  SvaraRadera
 4. På landet, mot..: Så trevligt! Får hälsa dej välkommen =)

  Haha jo nog skulle man bli lite stressad av att ha så fint i ett barnrum, kanske i ett babyrum när dom fortfarande inte kan rör runt så mycket =)

  Tack för allt fin du sagt! Ha en fin dag //Kram L

  SvaraRadera
 5. Tess: Va roligt! Tror säkert du får till något, jag gör mina designer själv och lägger in. Men om du söker på tex blogspot templates så brukar det finnas en hel del gratis alternativ som du kan lägga in! Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Tok härliga barnrum. Ger mig lite inspiration, ska måla om lite inne på barnens rum när "sambon" åker i väg på weekend med jobbet..hihi..

  SvaraRadera
 7. Rebecca: Haha ja man lär väl passa på när karlarna är borta ;)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.