Odd Molly

tisdag 6 september 2011

Känner ett litet..litet..smått shoppingsug efter ha rensat hela garderoben på kläder som är för stora, trasiga och allmänt gamla. För vill ni veta en sak om mej? Jag har sjukt svårt att göra mej av med saker, värst är kläder.. man står och dividerar med sej själv mitt i all rensning..neee men denna kan behövas ifall att det inte finns någon annat att ha på sej. Jovisst så är det säkert? För vi äger väl ingen tvättmaskin..eller?
Nej nu får det vara stopp, sälj, släng det som inte andvänds. Jag ska försöka bli stenhård på just det här med att rensa bort sånt som inte andvänds, som bara ligger "ifall att" ingen blir lyckligare över det. Tjoff tjoff säger det..

Odd molly har mycket fina klänningar, skulle själv vilja ha denna ovan och stövlarna såklart! Men priset är ju en annan sak..höhö..kanske blir rea någon gång i framtiden? På tal om Odd molly så måste jag ringa in till synsam och höra hur jag ska göra med glasögonen. Har nu försökt vänja mej, men det går inte! Det måste vara fel på styrkan eller glasen..ja vad vet jag! Snurrig och illamående blir jag av dom..

Nu ska Louise ta en Zyx mot halsontet ( Tack Familjen R för tipset ) ha en fortsatt mysig kväll!
Kramar från mej

Join the conversation!

 1. Ha ha du är en hamster du också! Skönt! Den där sentimental-anknytningen har jag till alla plagg :)

  SvaraRadera
 2. Skönt att rensa ut, skulle nog behövas här med. Har kvar kläder från "innan bli mamma tiden" som jag nog aldrig kommer komma i och som kanske inte passar en mamma..eller jo. Jag kommer nog alrig kunna byta klädstil. Baggy is my shit ;).
  Funkade zyx??

  SvaraRadera
 3. Att vara någon fru: Hamster var verkligen rätt ord, M blir tokig på mej om jag inte slutar hamstra snart ;)

  SvaraRadera
 4. Familjen R: Precis så är det här med, en hel del mamma kläder. Men det mesta har jag fått slänga, sådant som blir ganska nött då man har sina favvisar under graviditeterna!

  Zyx funkade mycket bra! Gud så skönt för halsen. Tack åter igen för tipset!

  SvaraRadera
 5. Var kommer odd molly tunikan ifrån? :) /josefin

  SvaraRadera
 6. josefin: Här finns den http://www.coggles.com/item/Odd-Molly/634-Chalk-Top/8535 den är på rea också!! =D

  SvaraRadera
 7. Du får inte kasta några kläder som är för stora, jag måste ju få kika först ;-)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.