Söta saker från Ikea

onsdag 21 september 2011

Kikade runt lite på Ikeas hemsida igår och hittade på dessa, hur söta var inte dom då!?
Dessa skulle gärna få flytta in hos lilla Vilda bus.
 ♥

God Morgon

I måndags körde jag igång med min viktresa igen, guuu så pep jag är just nu. Det ända som biter på mej är stenhård LCHF, i söndags vägde jag 77 kg, måndag: 76,8 kg. Tisdag: 76,4 kg. Idag: 75,7 kg. Det går med en hejdundrandes fart när man verkligen ger sej f*n på det, det är säkert mycket vätska som försvinner men det gör inget, man blir riktigt pep ändå. ska bli mycket intressant att ta alla mått på måndag.

Nu ska jag ner och göra lite frukost, ha en fin dag.


Join the conversation!

 1. Visst är Ikeas nya möbelserie så fin!!?? Synd bara att vi inte har plats för mer möbler hihi. Kanske ska sälja iväg lite på blocket för att kunna köpa nytt =)Undra vad sambon säger då?

  SvaraRadera
 2. Familjen R: Jättefin! Haha ja det är ungefär så vi måste göra, ut med det gamla och in med det nya ;) Inte alltid sambo känner lika som jag..höhö.. =)

  SvaraRadera
 3. Men hallå vad det går undan med vikten. Nu är det du som stannar upp och väntar på mig tycker jag :)
  Du är suprduktig gums. Pössar

  SvaraRadera
 4. Ida: tack sötmums ♥ okej..jag ska försöka..du ska se att du hinner ikapp med en väldans fart. Kramar

  SvaraRadera
 5. Hej! Å jag verkligen älskar din blogg, den e super mysig!!!! Vagnen e helt ljuvlig. Grym du e med vikten oxå. Kan du inte lägga upp typ nån matsedel på hur du äter på en dag, det hade varit väldigt inspirerande. Kram:-)

  SvaraRadera
 6. Vad duktigt du är!
  Har också funderat många gånger på LCHF, men orkar jag??
  Men är det någon gång man ska börja så är det väl nu efter graviditeten :)
  Förutom bakverk så är ju potatis och smör en stor favorit hos mig..
  Hur gör jag då?? ;)
  Men det ska bli väldigt spännande att följa dig med den nya kosten :)
  Ett stort lycka till!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.