Nostalgi

onsdag 21 september 2011

Den fina gamla 70-tals vagnen har vi nu tagit ner från bon, tycker så himla mycket om den. Både jag och min mor har legat i denna som liten, bara det gör ju att vagnen har minnen i sej. Liggdelen är i vit läder och knallröd inuti. Sött.


Vi funderar på om vi kanske..kanske.. ska sälja city selecten då Vilda knappt vill åka vagn. Kanske ska ta och skaffa en ståbräda till denna vagn, funkar det tro? Vet att mor min hade ståbräda till denna när vi var små. Och hur hon fick med sej 3 ungar på denna lilla vagn..ja..det får nog förbli ett mysterium!

Tjingeling godingar

psst..ni får gärna lämna lite avtryck efter er, ser att det börjar bli ganska många som är in här och kikar. Jag blir ju så glad  ♥


Join the conversation!

 1. Vilken fin vagn. Jag önskar att mina föräldrar hade sparat saker från när jag var liten, hade varit så kul att använda till dottern nu!

  SvaraRadera
 2. Förstår det, det är alltid mysigt med gamla saker som finna kvar sen man själv var liten.

  SvaraRadera
 3. Ja åh vilken nostalgivagn! Otroligt charmig. Och du är fin som alltid.

  SvaraRadera
 4. Att vara någons fru: Verkligen! Åh gullidej!! ♥

  SvaraRadera
 5. Snygg vagn, snygg kvinna !

  Så härligt att vågen tickar neråt.
  Glöm inte att det är dumt att stirra sig bland på vågen. Trivsel är det ultimata reslutatet på viktnedgång.

  När man är hård så rinner kilon av, härlig känsla eller hur ? :)

  SvaraRadera
 6. Jädrar sicken fin vagn. Den kommer Theo och Vilda passa jäkligt fint i :) Och såklart en underbart vacker brutta som är med på bild :)

  Och jag håller absolut med Jossan i hennes inlägg att FY FAN för att stirra sig blind på vågen. Jag stirrar mig totalt blind på våghelvetet å skiter totalt i hur jag egentligen mår. Och tänker jag efter så visst fan mår jag skitbra nu när jag kommit igång med motion och bättre kost men går jag efter vad vågen visar så blir jag på en hundradels sekund att må som en påse men blöjskit. Inte klokt va stölligt :) Men hur duktig är inte du som lyckats gå ner så sjukt mycket. Du ÄR grym min gums!

  SvaraRadera
 7. Beatiful and sweet images!
  Hugs...have a nice day!
  Stefy

  SvaraRadera
 8. Knorkan: visst är dom, dessa hade min mamma som barn:) mer nostalgi. Lovely

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.